Πέρασε από τη Σύρο το παιδικό τμήμα του Α.Ο. Άνδρου

  • Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου, 2024 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 7 Φεβ. 2024 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Α.Ο. Άνδρου ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα στο ντέρμπι για το παιδικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε στη Σύρο της Ερμούπολης με 55-75. Το συγκρότημα του κ. Μουστάκα ήταν καλύτερο σε όλα τα δεκάλεπτα, αφού βρέθηκε μπροστά σε όλα τα επιμέρους σκορ. Να σημειώσουμε εδώ πως το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό γήπεδο του αθλητικού κέντρου με αρκετούς φίλους του μπάσκετ να είναι πέριξ του γηπέδου και να παρακολουθούν το παιχνίδι.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι ομάδες απέδωσαν καλό μπάσκετ παρά το γεγονός ότι και οι δύο προπονούνται σε ανοιχτά γήπεδα και με τις καιρικές συνθήκες τον τελευταίο καιρό να μην τους ευνοούν.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες, μιας και αρκετοί αθλητές τους δεν κατάφεραν να αγωνισθούν για διαφόρους λόγους.

Παρ' όλα αυτά, οι αθλητές του Γ. Καρακατσάνη έμειναν κοντά στο παιχνίδι για σχεδόν τρεις περιόδους, μέχρι η κούραση να τους προδώσει. Στα μέσα της τρίτης περιόδου υπέπεσαν σε μια σειρά από λάθη, τα οποία ο ΑΟ Άνδρου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, «χτυπώντας» στον αιφνιδιασμό και δημιουργώντας ένα μαξιλάρι ασφαλείας, το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος.

 

Α.Ο. Ερμούπολης – Α.Ο. Άνδρου 55-75

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 13-17, 13-20, 15-19.

ΑΟ Ερμούπολης (Καρακατσάνης): Μπάιλας, Ζώρζος, Παναϊρλής 16, Κονιτόπουλος 9, Ρούσσος 8, Βουτσίνος 22 (1)

ΑΟ Άνδρου (Μουστάκας): Συρόπουλος 26, Χέλμης 7 (1), Λουκίσας 7, Παλακλάου 11, Τσιάρας 3 (1), Μωράκης Δ 1, Μωράκης Δ, Γινίνης, Καγιο γιουρ 14, Καρδούλας, Μεμούση 3, Στρατής