Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα ανδρών σημείωσε η Ακαδημία Τήνου

  • Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου, 2024 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 8 Φεβ. 2024 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την ήττα από την Ακαδημία Τήνου γνώρισαν οι άνδρες της Ερμούπολης, καθώς το συγκρότημα του Γιώργου Αραβοσιτά δεν κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Να σημειώσουμε εδώ πως για την ομάδα της Τήνου ήταν μια ιστορικής σημασίας νίκη, καθώς ήταν η πρώτη για το νεοσύστατο σωματείο.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Τήνια 1895» και ήταν ανταγωνιστικό στο μεγαλύτερό του μέρος. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και τελικά τα κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη, εκμεταλλευόμενοι την καλύτερη φυσική τους κατάσταση.

Οι Συριανοί όπως είναι γνωστό προπονούνται σε ανοικτούς χώρους και φυσικά όποτε τους το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Παρόλα αυτά προσπάθησαν και στάθηκαν πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι, μιας και συνεχώς ήταν κοντά στο σκορ.

 

Ακαδημία Τήνου – Α.Ο. Ερμούπολης 67-59

Ακαδημία Τήνου (Οικονομίδης): Ορφανός, Παλαμαρης Αλ. 7(1), Παλαμαρης Ειρ. 5(1), Βιδάλης Ι., Σουράνης 4, Μονεμβασιτης 24(2), Βιδάλης Δ., Ανταλής 12, Διακογιαννης 9(1), Βελαλοπουλος, Δελατολας, Περπινιας 6

Ερμούπολη:(Αραβοσιτας): Βαμβακουσης, Παναιρλης, Πριντεζης 14, Δαλεζιος, Κόκκαλης, Τάκος 3,Βουτσινης 11, Ρούσσος Ι. 19, Φρερης 12, Ρούσσος Ι.

Ετικέτες: