Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα Τριάθλου

Η αντίστροφη μέτρηση για το τριήμερο των εκδηλώσεων για τον αγώνα τριάθλου που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, έχει ξεκινήσει.

Οι υπεύθυνη της διάγνωσης κάθε μέρα που περνά ανεβάζουν όλο και περισσότερες στροφές ώστε όλα να κυλίσουν στην εντέλεια κι ένας ακόμη αγώνας στην Σύρο να στεφθεί από μεγάλη επιτυχία. Ο αγώνας τριάθλου είναι απαιτητικός και για να γίνουν όλα όπως πρέπει χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία. Το παρκινγκ στο Νησάκι έχει ήδη κλείσει για να γίνουν τα απαραίτητα έργα και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι αθλητές που θα πάρουν μέρος να ζήσουν μία πρωτόγνωρη εμπερία. Τα έργα τοποθέτησης του ειδικού τάπητα έχουν ξεκινήσει, και ήδη ο χώρος στο νησάκι παίρνει την τελική του μορφή.

Να θυμίσουμε πως οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 10 Ιουνίου με την επιστημονική εσπερίδα στο Θέατρο Απόλλων στις 18:00 το απόγευμα και στην συνέχεια στις 20:30 υπάρχει το ... pasta partyσ τον Ταρσανά.

Το Σάββατο το πρωί στις 8:30 οι αθλητές θα ξεκινήσουν με το ζέσταμά τους και στις 8:45 θα υπάρξει τεχνική ενημέρωση. Στις 9:00 θα ξεκινήσει το Half Olympic Distance Triayhlon (ο αγώνας περιλαμβάνει 750 μέτρα κολύμβηση, 20 χιλιόμετρα με το ποδήλατο και 5 χλμ τρέξιμο. Στις 12:00 υπάρχει ποδηλατική περιήγηση στην Ερμούπολη και στις 17:00, 5χλμ city running (αγώνας δρόμου). στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν οι απονομές.

Τέλος, την Κυριακή στις 09:00 θα διεξαχθεί το kids triathlon για ηλικίες από 10 έως 16 ετών, ενώ στις 11:00 υπάρχει αναβίωση Ολυμπιακού Αθλήματος Θαλάσσης. Στις 12:00 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και να πραγματοποιηθούν οι απονομές. 

 

Εντυπωσιακά τα t-shirt του Τριάθλου

Ο υπεύθυνος του Τριάθλου Κωνσταντίνος Μητρόπαπας έβαλε το t-shirt που θα φορεθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια την πολύς μεγάλης διοργάνωσης. Τα t-shirt είναι συλλεκτικά και αναφέρουν τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα, αλλά και την ονομασία της εκδήλωσης.