Δεν έχει προγραμματιστεί το ραντεβού μεταξύ του Φοίνικα και του Δήμου, για να συζητηθεί το θέμα τον εργασιών της Β' κλειστής αίθουσας του Αθλητικού Κέντρου

Με ερωτηματικό η Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Πειρατικού

Με το τέλος του πρωταθλήματος της Volleyleague οι άνθρωποι του Φοίνικα έθεσαν σαν αρχικό τους στόχο, την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα της Β' κλειστής αίθουσα τους Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Συριανού σωματείου, όπου το παρών έδωσε και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος, με τον πρόεδρο του ΟΠΑΣ Γιάννη Κεράνη. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΠΑΣ συμφώνησε να δώσει ένα χώρο όπου του ζητήθηκε, ώστε εκεί να υπάρχει η δυνατότητα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να παρακολουθούν αγώνες της ομάδας που θα αντιμετωπίσουν, αλλά και να μπορεί ο κ. Ανδρεόπουλος να μιλήσει στους παίκτες του, καθώς μέχρι τώρα το πρώτος σκέλος γίνονταν σε διάφορα ξενοδοχεία και το δεύτερο στις εξέδρες του γηπέδου. Στα πιο σημαντικά θέματα όμως ο κ. Κεράνης είπε ότι πρέπει να υπάρξει συνάντηση τόσο με τον Δήμαρχο, όσο και με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το χαρτί που περίμενε ο κ. Κεράνης έχει φτάσει στα χέρια του εδώ και δέκα μέρες περίπου, όμως καμιά συνάντηση δεν έχει πραγματοποιηθεί. Οι μέρες περνούν και όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, καθώς σε λίγες ημέρες μπαίνει ο Ιούνιος και η πρώτη συνάντηση έγινε στις 26 Απριλίου.

Ο Φοίνικας στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε πριν από 15 μέρες περίπου, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Challenge Cup, όμως για να πάρει μέρος τελικά μέρος, θα πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στη Β' κλειστή αίθουσα.

Το ίδιος πρόβλημα με ομάδα της Σύρου αντιμετώπιζε και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, όμως εκεί οι άνθρωποι του Δήμου τρέχουν για να προλάβουν, ώστε να είναι έτοιμοι στην ώρα τους.

Εκεί τα έργα είναι μεγαλύτερα και πιο δαπανηρά, παρόλα αυτά υπάρχει η θέληση να γίνει ότι χρειαστεί ώστε ο Εθνικός να πάρει μέρος στην Ευρώπη.

Προς τιμήν του ο Δήμος σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, θα προχωρήσει στα βελτιωτικά έργα, ώστε να γίνει το κλειστό πιο λειτουργικό, αλλά και να πάρει την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας thrakisports.gr λέει τα εξής: “Οι άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου του Έβρου μέχρι και την ύστατη στιγμή, κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια σε συνεννόηση και παράλληλα πιέζοντας το Δήμο και τις υπηρεσίες του, για να λυθεί το μοναδικό αγκάθι που είχε απομείνει ως μια εκ των αναγκαίων προϋποθέσεων: η χωρητικότητα του γηπέδου. Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δεσμεύθηκε ότι θα προβεί στην παραγγελία πτυσσόμενης εξέδρας, επιχειρώντας να βρει τους οικονομικούς πόρους για να καλύψει το κόστος, ενώ παράλληλα μπαίνουν άμεσα τα συνεργεία για την ανακατασκευή των αποδυτηρίων, χώρου ιατρείου, των WC , του φωτισμού και ότι άλλο απαιτηθεί”.

Αυτό σημαίνει ότι και πάλι μπαίνει ένα μεγάλο ερωτηματικό στην Ευρωπαϊκή έξοδο του Φοίνικα, άσχετα αν έχει δηλώσει συμμετοχή ή όχι. Για να καταφέρει να πάρει μέρος ο Φοίνικας στην Ευρώπη, θα πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες στο γήπεδο, που αυτές για να ξεκινήσουν θα πρέπει να υπάρξει συνάντηση να συζητηθούν και να βρεθούν οι πόροι για να γίνουν. Μέχρι στιγμής τίποτα απ' αυτά δεν έχει γίνει όπου αυτό σημαίνει ότι δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσουν και αν θα ξεκινήσουν.

Ετικέτες: 

Σχόλια

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ Δευ, 27 Μαΐου. 2013 - 14:52

Σε αυτό τον τόπο πρέπει να καταλάβετε πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι συγκεκριμένοι αιρετοί είναι μόνο για τις βραβεύσεις και για κονσέρτα. Δυστυχώς ο κ. Παλιόπορτας μια χαρά τα λέει και πόσο μάλλον όταν ακόμα δεν σας έχουν δοθεί οι επιχορηγήσεις και κακώς τους «ανεύθυνους» δεν τους έχετε απαγορέψει την είσοδο τους στο χώρο όταν αγωνίζεται το καμάρι του νησιού μας ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. Είναι πολύ περίεργο και παράδοξο να γίνετε μια επένδυση 500000 ευρώ και να μην έχει γίνει όπως πρέπει το γήπεδο γιατί κάποιοι κομπλεξικοί, χωρίς όραμα, χωρίς γνώσεις, χωρίς πιστή για ένα σωστό έργο να δαπανάνε τόσα χρήματα και να μην είναι ΣΩΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ήδη άρχισε να διαλύεται. Από σουβάδες, από πόρτες, από νερό ( ακόμα κόκκινο είναι και έχουν βάλει και φίλτρα να το καθαρίζουν υποτίθεται ), με δυο λυόμενα αποδυτήρια σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να μπορεί να αγωνιστεί κάποια ομάδα πριν την Α1 καθώς τα αποδυτήρια είναι τρία ( κάποιο ίσως είναι πιο μακρύ ) και χρειάζονται και ένα και οι διαιτητές. Αν έχει κάποιος θράσος ας βγει να μας πει τι κόστισε 500000 ευρώ, γιατί από ότι έχω δει δεν έγιναν και τρομακτικές αλλαγές. Το σημαντικότερο όμως ΟΛΩΝ πιστεύω πως είναι ότι δεν υπάρχει φωταγωγός και το έχουν κάνει οι σχετικοί άσχετοι μπουντρούμι και από τις 14:00 το μεσημέρι έχουμε ανάμενα τα μισά φώτα για να κάνουμε σκόντο στη ΔΕΗ σαν δήμος ( έτσι γιατί είναι αξιόπιστοι και έχουν όραμα και γνωστές σε υπέρ κατασκευές, δες δίπλα το «αερόστατο» ), ενώ στη Λήμνο είχε πολύ καλό φωτισμό ο χώρος και τα φώτα άναβαν κατά της 18:00 το απόγευμα και πάλι δεν πρόσεχες ότι υπάρχουν φώτα. Αντί αυτού οι δικοί μας οι γνώστες έκαναν τζάμια στα πλάγια για εφέ προφανώς γιατί τα έχουν ντύσει με ζελατίνα για να κρύψουν την μ@λ@κι@ τους. Από εκεί και πέρα αν δεν καταφέρνουν τα απλά πράγματα να τα κάνουν λειτουργικά και σωστά τότε καλύτερα να δέσουν μια πέτρα στο λαιμό τους……. Γιατί ότι κάνουν είναι ΑΧΡΗΣΤΟ και ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΟ και το καλό που του θέλω είναι να πάρουμε την αδειοδότηση για την Ευρώπη γιατί δεν τους ξεπλένει μετά ούτε ο Νείλος. Για να μην αναφέρω και για το παρκέ που τσάμπα έγινε γιατί δεν έγινε σωστά και γι’αυτό μπήκε το taraflex από πάνω. Όταν κάνεις παρκέ και δεν κανείς σχάρα από κάτω και το ακουμπάς πάνω στο μπετό, να μπουν οι «ειδικοί» να παίξουν βόλεϊ και όχι οι επαγγελματίες αθλητές γιατί οι ειδικοί είναι πιο ΓΝΩΣΤΕΣ από τους άλλους. Ορίστε και μια φωτογραφία από παρκε σε σπίτι για να μαθαίνουν οι ΠΟΝΗΡΟΙ. Κάποτε πρέπει να επέμβει και κάποιος εισαγγελέας ( ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ), μιας που θα περάσει από το κολυμβητήριο, καλό θα είναι να περάσει και από το ΑΚΕΝ. http://www.4umarket.gr/p-22091/kataskeui-karfotou-parke.html