Ο Πανναξιακός συμφώνησε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση του σωματείου

Στη Νάξο ο Παπασταθόπουλος

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο νησί της Νάξου, αφού ο Πανναξιακός, θέλει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από τις αποχωρίσει παικτών. Η ομάδα της Νάξου έχει έρθει σε συμφωνία με τους Μιχάλη Ευριπιώτη (αγωνίστηκε πέρσι στο Φιλώτι), και Ντένι Σάντα της Αναγέννησης Νάξου.

Για τον Μιχάλη Ευριπιώτη είχε ενδιαφερθεί ο Ajax Σύρου, όπου σύμφωνα με τα όσα είχαν ακουστεί ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία. Όμως ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μείενι στο νησί του για χάρη του Πανναξιακού.

Ακόμη στα “μπλε” ντύθηκε και ο μεσοεπιθετικός της Αναγέννησης Νάξου Ντένις Σάντας, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Νάξου κι έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Βλαστού.

Επίσης, κλεισμένες θεωρούνται οι μεταγραφές των Κώστα Παπασταθόπουλο, Θανάση Σάββα και Γιώργο Τσαϊλάκη.

Ο 34χρονος επιτελικός μέσος Κώστας Παπασταθόπουλος, αγωνίστηκε την περσινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Άνω Μεράς, αλλά έχει περάσει και από τον Α.Ο. Μυκόνου. Ο έμπειρος Έλληνας μέσος διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση, και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ο Παπασταθόπουλος είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Beach soccer και πρόσφατα κατέκτησε με το εθνόσημο στο στήθος, την πρώτη θέση του ομίλου της, στο Ευρωπαϊκό της Ολλανδίας.

Ο Θανάσης Σάββας αγωνίζεται ως δεξί μπακ και την περίοδο 2012-2013 άνηκε στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Καρδίτσας είχε μία πάρα πολύ καλή χρονιά καθώς στο τέλος αυτής, πήρε το εισιτήριο της ανόδου για τη Football League.

Τέλος, ο Γιώργος Τσαϊλάκης, είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ο νεαρός γκολκίπερ υπερασπιζόταν την εστία του Ajax Ταύρου. Ο Τσαϊλάκης, μαζί με τον Θεοδοσιάδη, θα προσπαθήσουν να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό που δημιουργήθηκε μετά τον αποχώρηση του Θέμελη.

Σε καλό δρόμο οι ανανεώσεις

Ο Αρχηγός του Πανναξιακού Γιώργος Κατσάνης αναμένεται να συμφωνήσει με την πρόταση που του έκανε η διοίκηση για ανανέωση. Επίσης, τη φανέλα της ομάδας της Νάξου θα φορούν για ακόμη ένα χρόνο ο Νικόλαος Μπανακάκης, Κωνσταντίνος Καρελέμογλου, Κυριάκος Πολυκρέτης, και ο Αντώνης Χαμηλοθώρης. Ενώ, πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν είναι οι, Γιώργος Καρούσης, Ρένος Ντούκα, Λεονάρδος Μπονιάκος και ο Γιώργος Πετρόπουλος.

Τέλος, ο Γιώργος Βλαστός εξετάζει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τόσο από την Νάξο, όσο και από άλλες περιοχές των Κυκλάδων και της Ελλάδας.

Η διοίκηση του Πανναξιακού θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου τις προσεχείς ημέρες, για να παρουσιάσει τους ποδοσφαιριστές που έχει αποκτήσει έως τώρα, αλλά και όσους έχουν ανανεώσει με την ομάδα της Νάξου. Ακόμη η νέα διοίκηση θα αναλύσει τα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, επιχειρώντας να ενημερώσει τους κατοίκους της Νάξου με όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, αλλά και να ζητήσει την βοήθεια όλων των φίλων της.

Ετικέτες: