Ανέβηκε στην 5η θέση ο Αστέρας Τραγαίας έπειτα τη νίκη του επί του ΠΑΣ Νάξου με 2-0

Έκλεισε με νίκη τη χρονιά

Στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου πέρασε ο Αστέρας Τραγαίας έπειτα από τη νίκη που σημείωσε με 2-0 επί του ΠΑΣ Νάξου στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι επικράτησαν σχετικά εύκολα του ΠΑΣ, αφού είχαν τον έλεγχο του αγώνα, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Από την πλευρά τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Νάξου έδειξαν κάποια καλά στοιχεία και πως αν συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς στο μέλλον θα έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Οι παίκτες του Πέτρου Μαράκη είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο τέρμα στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα.

Τώρα όσον αφορά τα γκολ της αναμέτρησης, ο Ανδρέας Κατσούλης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους έπειτα το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μαρούλης και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Χύκα και με αυτόν τον τρόπο στο 18' άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα Τραγαίας. Στο 53' ο Ψαρρός μεδυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Αρχικά οι παίκτες της γηπεδούχοι ομάδα προσπάθησαν να διώξουν τη μπάλα έπειτα το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μαρούλης.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Κλουβάτος (77΄Κουφίπουλος), Πρωτονοτάριος, Μοσχονάς, Μαράκης Γ., Ζάκο, Παπαδόπουλος (75΄Βερύκοκος), Ματάκιας (λ.τ. 61΄ Μανιός), Κατεινάς, Σκιαδάς, Πιταράς.

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Παραράς, Λεγάκης, Μαρούλης, Κατσούλης, Καπαρέλης, Κουφόπουλος, Αγγελής, Πενίκου, Σφυρόερας (70΄Καπίρης), Ψαρρός, Τουλούπης.