Ο Πανναξιακός επικράτησε εύκολα (6-0) της Θύελλας Καμαρίου

Παράσταση για έναν ρόλο

  • Τρίτη, 21 Οκτωβρίου, 2014 - 06:10

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Πανναξιακός επικράτησε εύκολα με 6-0 της Θύελλας Καμαρίου, στο ντέρμπι του 3ου ομίλου.

Η ομάδα της Νάξου όχι μόνο έδειξε τα "δόντια" της, αλλά έστειλε κι ένα ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους της και τους συνδιεκδικητές του τίτλου. Ο Πανναξιακός με κορυφαίο τον Αντώνη Κατσούδα, έκανε "περίπατο" απέναντι στην Θύελλα η οποία είναι μία ισχυρή ομάδα, με υψηλούς στόχους.

Ο Πανναξιακός άνοιξε το σκορ μόλις στο 1', με την Θύελλα να χάνει στη συνέχεια την ευκαιρία να αλλάξει την ροή του αγώνα χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός εκμεταλλευόμενος και την απειρία του τερματοφύλακα της θύελλας έφτασε να προηγείται με 4-0 στο ημίχρονο.

Το 1-0 ήρθε μόλις στο 1' με διαγώνιο σουτ του Ευριπιώτη. Στο 2' ο Κώτσαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0. Μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου υπήρξαν άλλα δύο τέρμα με τους Κατσούδα στο 28' με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 30 μέτρα και με τον ο ίδιος διαμόρφωσε το 4-0 στο 45'.

Το δεύτερο μέρος είχε το ίδιο ξεκίνημα με το πρώτο ημίχρονο, αφού ο Πανναξιακός μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με γκολ. Ο Κατσούδας ουσιαστικά στο 46' σφράγισε την εντυπωσιακή νίκη του Πανναξιακού αφού έκανε το 5-0, ενώ ο Κουφόπουλος στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 6-0, για την ομάδα της Νάξου.

Τέλος, από την πλευρά τους οι Σαντορινιοί δεν κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση, αφού οι γηπεδούχοι από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό είχαν τον έλεγχο του αγώνα.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαράς, Παπανικολάου, Κατσάνης, Λεγάκης (63’ Βαλέττας), Ευριπιώτης (84’ Ανεβλαβής Π), Λίκα (69’ Κουφόπουλος), Κούτρος, Χαμηλοθώρης, Κατσούδας.

Αναπληρωματικοί: Επταήμερος, Γαλάνης, Περιστεράκης, Ανεβλαβής Α.

Θύελλα (Διονυσόπουλος): Αλιφραγκής, Καραμολέγκος (46’ Αργυρός), Μπρίγκσα, Κυριάκος, Λυγνός Χρ. Πάγια, Φύτρος, Βουλγαράκης (75’ Μπίμπα), Αρβανίτης, Ξαγοράρης (64’ Τρούλης), Βλαβιανός.

Αναπληρωματικοί: Κρητικός, Ζαφειρόπουλος, Καφιέρης, Λέιτε και Φάμπιο

Ετικέτες: