Ξεκίνημα με εύκολη νίκη για την Κ15 των Κανονιέρηδων

Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων επιστρέφουν σιγά – σιγά, έπειτα μία μακρά απουσία λόγω της πανδημίας. Η διοργανώτρια αρχή βέβαια έκανε τεράστιες προσπάθειες ώστε να διοργανωθούν με επιτυχία οι τελικές φάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα.

Το Σάββατο ξεκίνησε και το πρωτάθλημα της Κ15 με την ομάδα των Κανονιέριδων να φιλοξενεί τυπικά τον Νέο Α.Ο. Σύρου. Στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων υπήρχαν μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και όλοι όσοι είχαν σχέση με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, μιας και όλοι οι αγώνες, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, είναι κεκλεισμένων των θηρών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, η ομάδα των Γιάννη Τζώρτζη και Παναγιώτη Τσούκου έφτασε εύκολα στη νίκη, καθώς επικράτησε με 11-0 του Νέου Α.Ο. Σύρου. Παρά τη μεγάλη διαφορά και οι δύο ομάδες έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και έδειξαν θετικά στοιχεία. Το σκορ άνοιξε στο 5’ με τον Δημόπουλο. Στο 11’ και στο 18’ ο Νομικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 και στο 20’ ο Συκουτρής έγραψε το 4-0. Στο 30’ ο Μακρυωνίτης έκανε το 5-0. Τα υπόλοιπα τέρματα για τους Κανονιέριδες τα σημείωσαν οι: Καμπάνης, Νομικός, Συκουτρής, Καψάσκης, Μακρυωνίτης (2).  

Κανονιέριδες: Βλάχος, Κουκουλάς, Medri, Καλλίγερος, Δημόπουλος, Νομικός, Χάμζα, Ρούσσος, Καμπάνης, Νομικός Ε., Συκουτρής.

Επίσης στην αποστολή ήταν: Ρούσσος Αλ., Μακρυωνίτης, Μαραγκός, Καψάσκης, Ρηγούτσος, Καραγιάννης.

Νέος Α.Ο. Σύρου: Αρένας Ζάννες, Μαραγκός, Βλαχογιάννης, Καπέλλας, Ξανθάκης, Σκορδίλης, Τάνταλος, Αρακάς, Ρούσσος, Μπούζι, Ξενικάκης.

Επίσης στην αποστολή ήταν: Πρέκας, Χαϊντίνι, Γεράκης, Αρβανίτης.