Νίκησε και ανέβηκε στην πρώτη θέση ο Πανναξιακός

Ο Πανναξιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου, καθώς επικράτησε του Καρτεράδου με 3-1. Το παιχνίδι είχε τα δικά του καλά κομμάτια, αφού οι μεν γηπεδούχοι είχαν άγχος για το αποτέλεσμα, ενώ από την πλευρά της η ομάδα της Σαντορίνης έπαιξε για το τελικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδια βέβαια ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού ο Πανναξκιακός μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 1΄ ο Χάρης Δεμερτζής, με μία ωραία ενέργεια, νίκησε τον Καστή κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, ενώ διατηρούσαν και τον έλεγχο του ματς. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Καρτεράδος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Μία λάθος πάσα στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε τη μπάλα διεκδικούμενη, με τον Κλέβιστ να αποκτά πλεονέκτημα και ταυτόχρονα να βρίσκεται στο έδαφος μετά το μαρκάρισμα του Ιγκνάτ. Ο Κλέβιστ στο 36’, από το σημείο του πέναλτι, έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν από την πλευρά τους να πιέζουν και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο είχαν μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα με τον Βαθρακοκοίλη. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι μπήκαν με στόχο τη νίκη και το τρίποντο. Στο 53’ ο Σέμε, από το ύψος του πέναλτι, με σουτ έστειλε τη μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Καστή. Ο Γιάννης Κωστόπουλος στο 68’ έδωσε τη λύση με σουτ από μέσα από την μικρή περιοχή, έπειτα την πάσα – ασίστ του Βαθρακοκοίλη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 82’ με το Ντάσιο να «κλειδώνει» τη νίκη για λογαριασμό της ομάδας του κ. Τσάμογλου.

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Γρυπάρης - Φαν Άακεν

Πανναξιακός (Μαυρομμάτης): Λουλάϊ, Καράϊ, Κωστόπουλος, Γκουιρά, Πιτταράς Α., (67' Ντάσιος), Σέμε, Δεμερτζής (57' Πιτταράς Ν.), Βαθρακοκοίλης (82' Φράγκου), Φουφούνης, Ιγκνάτ, Καλαβρός.

Α.Ο.Καρτεράδος (Τσάμογλου): Καστής (87' Καραμολέγκος λ.τ), Χριστόπουλος (60' Νομικός), Τομόρι, Φέκας, Χάλαρης, Κλέβιστ, Μέμα, Κουλόλι, Κάτσι, Ντεκίδης, Χοξάϊ.