Ήττα του Πάγου στην Άνδρο με 1-0 από τον Ανδριακό

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Πάγος στην Άνδρο από την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου της Β΄ κατηγορίας Κυκλάδων.

Η ομάδα της Σύρου, αν και είχε μία πάρα πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, παρ' όλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά ο Ανδριακός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε με τον Ζαννάκη στο 47΄. Ο παίκτης της ομάδας της Άνδρου νίκησε τον Βαρθαλίτη και με το γκολ αυτό έδωσε την πρώτη νίκη στην ομάδα του.

Ο Ανδριακός με τη νίκη του αυτή έφτασε στους τέσσερις βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Πάγος παραμένει με τον έναν πόντο που απέκτησε μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Μύκονο.

Ανδριακός – Πάγος 1-0

Σκόρερ: 47’ Ζαννάκης

Διαιτητής: Ζαράνης, βοηθοί: Χουλιάρας-Ψαριανός

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής, Ρούτσι Ε., Ψαριανός, Κουρέτα Α., Τσάμης, Ζαννάκης Β., Ρέθι, Μήλας, Κυριακίδης (77’ Ζαννάκης Γ., 94’ Γαρύφαλλος), Κιουράι (77’ Ρούτσι Ι.), Κουρέτα Ντ. (89’ Σπύρο).

ΠΑΓΟΣ (Φωτεινιάς): Βαρθουλίτης, Μπαλοπήτας, Αργυρός, Μιχάλοβιτς, Μιχαλόπουλος, Σπανός, Σκορδίνης, Μαραγκός, Φλούτσης, Ρούσσος (55’ Μπαϊλάς), Συριανός.