Η ομάδα της Νάξου επικράτησε του Α.Σ. Σαντορίνης 2020 με 2-3 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων

Είχε σε μεγάλη μέρα τον Βακαλόπουλο ο Πανναξιακός

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κυκλάδων προκρίθηκε ο Πανναξιακός μετά την σπουδαία του εκτός έδρας νίκη με 2-3 επί της Σαντορίνης 2020. Η ομάδα του κ. Προμπονά είχε σε μεγάλη ημέρα τον Βακαλόπουλο, ο οποίος μέσα από τις επεμβάσεις του βοήθησε την ομάδα του να περάσει από το Καμάρι.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, όμως ο Πανναξιακός ήταν αυτός που στο τέλος του ματς πανηγύρισε την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν και πάλι στην Σαντορίνη, όπου στην προημιτελική φάση θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Πανθηραϊκό.

Στην πρώτη καλή στιγμή μέσα στα καρέ της Σαντορίνης ο Γιαννακόπουλος ανατράπηκε και ο κ. Ζαράνης αμέσως έδωσε το πέναλτι.

Ο Πίντο στη συνέχεια νίκησε τον Τσουκαλά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Νάξου. 

Στο 23’  η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Σιμιτσή, έπειτα το φάουλ του Μπιρμπίλη πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης στάθηκε άτυχος καθώς σε προσπάθεια μέσα από την περιοχή είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Βακαλόπουλου.

Στο 34’ ο γκολκίπερ του Πανναξιακού πραγματοποίησε μία πολύ δύσκολη επέμβαση στην προσπάθεια του Μαναριώτη.

Στο 35’ ο Θαναηλάκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Βακαλόπουλο, ο οποίος για ακόμη μία φορά έπεσε σωτήρια και μπλόκαρε τη μπάλα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 40’ να φέρουν το ματς στα ίσα (1-1) έπειτα την κεφαλιά του Μαναριώτη, στη σέντρα του Χάλαρη.

Ο Πανναξιακός αν και στα λεπτά που ακολούθησαν δέχθηκε μεγάλη πίεση από την Σαντορίνη 2020, κόντρα στην ροή του αγώνα στο 45’ κατάφερε να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος στην μεσαία γραμμή, με τον Πίντο έπειτα την συνεργασία του με τον Γιαννακόπουλου, να νικά τον Τσουκαλά και να γράφει το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαντορίνη μπήκε με σκοπό να ισοφαρίσει γρήγορα, ώστε να έχει το χρόνο να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρουμε παραπάνω, ο Πανναξιακός είχε σε πολύ καλή ημέρα τον γκολκίπερ του, που κρατούσε μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Στο 49’ ο Θαναηλάκης με γυριστή κεφαλιά προσπάθησε να νικήσει τον Βακαλόπουλο, όμως ο γκολκίπερ της ομάδας της Σαντορίνης ήταν σε ετοιμότητα και με την βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε τη μπάλα.

Ο Πανναξιακός και πάλι κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να πετύχει ακόμη ένα γκολ και να πάρει διαφορά ασφαλείας. Ο Γκαστόν έπειτα την πάσα του Πίντο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσουκαλά κάνοντας το 1-3 στο 62’.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν και πάλι… φωτιά στο ματς, καθώς δύο λεπτά αργότερα κατάφεραν και πάλι να μειώσουν σε 2-3 έπειτα το γκολ του Γκαλλάνη, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Τέλος, στο 85’ ο Πολυκρέτης έπειτα από ατομική ενέργεια μπήκε από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής, όμως στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Βακαλόπουλου.

 

Διαιτητής: Ζαράνης | Βοηθοί: Ρουσσου - Νακκας

Σαντορίνης 2020 (Κωνσταντόπουλος): Τσουκαλάς, Χάλαρης, Μπιρμπίλης (44' λ. τρ. Γκαλλάνι), Φέκας, Λούκας, Θαναηλάκης, Σιμιτσής, Μαναριώτης, Πολυκρέτης, Αχμετάι, Πάπα

Πανναξιακός (Χωριανόπουλος): Βακαλόπουλος, Καφετζής, Τσουρής ( 81' λ. τρ. ' Γιαννούλης), Βαθρακοκοίλης, Γιαννής, Ευριπιώτης, Φράγκου, Πίντο, Γιαννακοπουλος (92' Γιαννούλης), Γκαστόν, Ραπτόπουλος (44' λ. τρ. Δεμερτζής)

 

 

 

Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ
(18η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

1.

A.E. MYKONOY - Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

0-0

Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - 4ος ΟΜΙΛΟΣ
(13η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

2.

ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - A.E. MYKONOY

5-0

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ BIOCLEAN 2022-2023
(2η φάση)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

3.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ - Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

2-3

3η φάση

4.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ - Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ

0-3

2η φάση

5.

Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

2-3

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SEAJETS - 1oς ΟΜΙΛΟΣ
(15η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

6.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. - Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

0-1

Κ-16 HAUSBRANDT -1ος ΟΜΙΛΟΣ
(8η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

7.

A.E. MYKONOY - ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ

4-1

Κ-16 HAUSBRANDT -3ος ΟΜΙΛΟΣ
(14η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

8.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

6-0

9η αγωνιστική

9.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - Α.Σ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020

2-0

Κ-14 ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ
(6η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

10.

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ - ΝΕΟΣ ΑΟ ΣΥΡΟΥ

1-1

11η αγωνιστική

11.

Α.Π.Ο. ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

1-6

Κ-14 ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

12.

Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ - ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ

5-4

Κ-14 ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(5η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

13.

Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

5-0

8η αγωνιστική

14.

Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ - Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ

1-3

Κ-12 AEGEAN ISLANDS - 2ος ΟΜΙΛΟΣ
(5η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

15.

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

0-5

Κ-12 AEGEAN ISLANDS - 3ος ΟΜΙΛΟΣ
(6η αγωνιστική)

 

Αγώνας

Αποτέλεσμα

16.

Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

5-3