Νίκη με 0-1 του Πάγου επί του Ανδριακού

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων σημείωσε η ομάδα του Γιώργου Φωτεινιά, καθώς ο Πάγος επικράτησε με 0-1 του Ανδριακού στο γήπεδο της Τήνου.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι από την αρχή του αγώνα είχαν την ελαφρά υπεροχή, όμως το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ. Ανδριακός και Πάγος πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να παραμένει στο 0-0 και τα πάντα να είναι ανοικτά.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πάγο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 77’ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη στο αυτογκόλ του Βολίκα. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος τη αναμέτρησης, παρά την προσπάθεια της ομάδας της Άνδρου.

Θα πρέπει να τονίσουμε στο σημείο αυτό πως ο Ανδριακός προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, καθώς πριν την έναρξη του αγώνα παρέδωσε στην αποστολή του Πάγου μία ανθοδέσμη στην μνήμη του αδικοχαμένου αρχηγού της Συριανής ομάδας.  

Από την πλευρά του τέλος, το Δ.Σ. του Α.Ο Πάγου με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε θερμά το σωματείο του Ανδριακού που δεν ξέχασε τον Κώστα Φελουτζή.

 

Ανδριακός – Πάγος 0-1

Διαιτητική τριάδα: Ρούσσος Γ., Καλόγερας, Βαρδακαστάνης

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής, Βολίκας, Ψαριάνος, Τηνιακός, Ν. Κρίτης, Β. Ζαννάκης, Μήλας, E. Ρούτσι (80’ Παπαδόπουλος), Ντ. Κουρέτα, Γ. Ζαννάκης (62’ Σκανδάλης), Κιουράι (90’ Α. Κουρέτα).

ΠΑΓΟΣ ΣΥΡΟΥ (Φωτεινιάς): Συριανός, Μακρυωνίτης, Αργυρός, Σπανός, Μιχαλόπουλος, Συριανός, Σκορδίλης, Ρούσσος, Περρής, Ευαγγελόπουλος, Χατζηδάκης.

Φραγκουδάκης, Μαραγκός, Πρίφτι, Παπαφίγγος, Βουτσίνος, Μπάιλας 

 

 

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Κυκλάδων

 

Ομάδα

Βαθμοί

Αγώνες

Νίκες

Ισοπαλίες

Ήττες

Υπέρ

Κατά

1.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ

26

10

8

2

0

27

3

2.

Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ

19

10

6

1

3

21

14

3.

Α.Ο. ΠΑΓΟΥ

10

10

3

1

6

14

20

4.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ.

9

11

2

3

6

8

21

5.

Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ Β

6

9

1

3

5

4

16

Ετικέτες: