Επιβλητικός ο Πάγος, 6-1 τον ΠΑΣ Τήνου

  • Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 2023 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 10 Νοε. 2023 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τη δεύτερή του νίκη σημείωσε ο Πάγος, ο οποίος επικράτησε του ΠΑΣ Τήνου με 6-1. Η ομάδα του Χρήστου Ζαχαρίου ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κι έφτασε δίκαια στη νίκη. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Τήνου ήρθε στη Σύρο με σημαντικές ελλείψεις και ταυτόχρονα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες. Στα σημαντικά του αγώνα ήταν η μεγάλη επιστροφή του Κάρολου Ρούσσου, ο οποίος πάτησε και πάλι… χορτάρι έπειτα από έξι χρόνια. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου μετά το τέλος του αγώνα μίλησε με συγκίνηση για το γεγονός αυτό, επισημαίνοντας μάλιστα πως ο Κάρολος Ρούσσος εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, είναι μαχητής και της ζωής. Επίσης, ο κ. Ζαχαρίου σημείωσε πως ο Ρούσσος θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση, καθώς μετά από έναν μεγάλο αγώνα… ζωής που έδωσε βγήκε νικητής και κατάφερε να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, το παιχνίδι ήταν… ντέρμπι μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όπου και ο ΠΑΣ Τήνου κατάφερε να κρατηθεί κοντά στο σκορ. Βέβαια, οι γηπεδούχοι ακόμη και στο πρώτο μέρος είχαν μία… ντουζίνα ευκαιριών. Ο Μάρκος Πρίντεζης έπειτα την εξαιρετική προσπάθεια του Ρηγούτσου βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και με κοντινό πλασέ στο 6’ άνοιξε το σκορ. Ο κ. Καλόγερας έπειτα την υπόδειξη του βοηθού του καταλόγισε πέναλτι στην προσπάθεια να διώξει του Τρόκα. Ο Φώσκολος στο 27’ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έφερε το ματς στα ίσα. Το σκορ όπως αναφέρουμε παραπάνω δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Οι γηπεδούχοι με την έναρξη της επανάληψης πάτησαν… γκάζι και πίεσαν για το γρήγορο γκολ. Στο 54’ αρχικά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βίδος. Στο 63’ ο Ευγένιος Ρηγούτσος με ένα απίθανο τέρμα έβαλε και πάλι τον Πάγο μπροστά στο σκορ. Στο 64’ ο ΠΑΣ Τήνου έμεινε με εννέα παίκτες έπειτα την κόκκινη κάρτα του Φώσκολου.

Στο 71’ ο Γιάννης Αργυρός το μόνο που είχε να κάνει ήταν να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα την ασίστ του Ρηγούτσου, κάνοντας το 3-1. Ο Ρηγούτσος ο οποίος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς έκανε το 4-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Λευτέρης Μπάιλας με ωραίο σουτ έκανε το 5-1. Ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 6-1.  

 

Πάγος – ΠΑΣ Τήνου 6-1

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Αγγέλου-Βακόνδιος

Α.Ο Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός, Μακρυωνίτης (Μαραγκός 64΄), Αργυρός (Φώσκολος 76΄), Ξανθάκης (Νομικός 64΄), Σπανός (Ρούσσος 76΄), Ρούσσος Κ (Καπέλλας 66΄), Σκορδίλης, Πρίντεζης, Τρόκα, Μπάιλας, Ρήγουτσος

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Κελαδίτης,Γιαννόπουλος, Καρδαμίτσης (Muca 79΄), Βίδος, Βελαλόπουλος (Γιαννόπουλος 79΄), Μουσάι, Φώσκολος, Ζαλώνης (Μισέντος 79΄), Δαρμης (Βιδάλης 62΄), Ψάλτης (Κάτσα 52΄), Κομμεσάριος