Ικανοποιημένος από την εμφάνισή των αθλητών του κόντρα στην Κηφισιά δήλωσε ο Ράτκο Παβλίσεβιτς

«Κάναμε το πρώτο βήμα»

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Φοίνικα Σύρου, για την πολύ καλή εμφάνιση και νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Κηφισιά. Το «Πειρατικό» έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία, τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Αρκετοί από τους αθλητές του Φοίνικα είχαν θετική εικόνα και βοήθησαν την ομάδα της Σύρου. Από την πλευρά του ο τεχνικό του «Πειρατικού» κ. Παβλίσεβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των αθλητών του κι από τη νίκη κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπου παραδοσιακά δυσκολεύει την ομάδα. «Κάθε φορά που ξεκινάει η σεζόν, το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό. Για εμάς, πολλά πράγματα ήταν σημαντικά σήμερα. Είμαστε νέα ομάδα και ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία. Η Κηφισιά είναι από τις ομάδες που παίζουν στο γήπεδο μας πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, παίξαμε έναν ωραίο αγώνα με ωραία ενέργεια, παλέψαμε για τον κάθε πόντο Ας πούμε ότι αυτό είναι η αρχή και κάναμε το πρώτο βήμα» Τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις για τη φετινή σεζόν ο προπονητής των Συριανών.

 

Ο διαγώνιος του Φοίνικα Νίκος Μήλης είπε: «Κ κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα νικώντας 3-0 την Κηφισιά. Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, αλλά φάνηκε από τα φιλικά ότι δεθήκαμε σαν ομάδα. Κόντρα στην Κηφισιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος φάνηκε και η σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις από το αποτέλεσμα του αγώνα».

 

Ο προπονητής του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Δεν λειτούργησε τίποτα καλά για εμάς. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Δε μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα απέναντι στον Φοίνικα. Δεν περίμενα ότι θα παρουσιαζόμασταν τόσο κακοί στην επίθεση και στην κόντρα επίθεση. Είχαμε πρόβλημα στην υποδοχή και μάλιστα σε σερβίς που τα είχαμε διαβάσει.  Συνεχίζουμε την δουλειά μας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ώστε να παρουσιάσουμε καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Σίγουρα ήξερα ότι δεν είμαστε έτοιμοι δεδομένου ότι η ομάδα όλη μαζί προπονήθηκε τις 3 τελευταίες μέρες.  Είχαμε πολλά προβλήματα στην προετοιμασία και δεν μας άφησαν να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι η ομάδα χρειάζεται κάποιο χρόνο για να παρουσιαστεί έτοιμη.  Ίσως από την 3η αγωνιστική και μετά. Συγχαρητήρια στο Φοίνικα. Ήταν πολύ καλύτερος».