Άλλαξε όψη το Νηπιαγωγείο της Βάρης

  • Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2016 - 23:58
  • /   Eνημέρωση: 11 Ιαν. 2016 - 13:06

Το Νηπιαγωγείο Βάρης άλλαξε όψη για να υποδεχθεί τους μικρούς του μαθητές, μετα τις γιορτές των Χριστoυγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Η Ομάδα Γονέων του Νηπιαγωγείου Βάρης, καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών, δούλεψε ακούραστα και με πολύ κέφι για πολλές ώρες, ώστε να ομορφύνει τους εσωτερικούς χώρους του Νηπιαγωγείου και να εκπλήξει ευχάριστα τα παιδιά που φοιτούν σε αυτό. Οι γονείς της Ομάδας τρύπησαν, έβαψαν, μαστόρεψαν, ζωγράφισαν, έκοψαν, έραψαν, καθάρισαν και διακόσμησαν με πολύ κόπο αλλά πάντα με καλή διάθεση και όρεξη, για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και το σχολείο να είναι έτοιμο στην ώρα του, για να υποδεχθεί τα παιδιά. 

Το Νηπιαγωγείο βάφτηκε εσωτερικά σε όλους τους χώρους, από εργάτες του Δήμου και γονείς της Ομάδας, τοποθετήθηκαν πίνακες από φενιζόλ σε κάθε τάξη για να στολίζουν τα παιδιά τα έργα τους, τοποθετήθηκε ειδικό πάτωμα στον κοινόχρηστο χώρο της τραπεζαρίας και μπήκαν και οι τελευταίες πινελιές για την διακόσμηση του χώρου. 

Η Ομάδα Γονέων του Νηπιαγωγείου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το εργατικό προσωπικό του Τμήματος Μικρών Έργων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, κ. Τέλη Τσιχλή και κ. Ζήση Νάσο καθώς και τον προϊστάμενό τους κ. Μπούσια Σωτήρη, για τη διάθεση τους και την πολύτιμη βοήθεια που μας προσέφεραν για το βάψιμο χώρων του σχολείου μας. Επίσης ευχαριστούν τους κ.κ. Ρούσσο Μάκη και Ρούσσο Δημήτρη «Εικόνα», για την κατασκευή και τοποθέτηση της πινακίδας του Νηπιαγωγείου μας, τον κ. Σταμάτη Ευγενικό για τη δωρεά χαλιών για τις αίθουσες που φιλοξενούνται οι μικροί μαθητές, τις επιχειρήσεις «Ροδιά», «Οδός Ερμού», «Σελεφαΐς», «Virmar» και  «Πολυγραφική», για τη δωρεά βιβλίων για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του Νηπιαγωγείου, καθώς και τον κ. Νίκο Παπαεμμανουήλ, για την βοήθεια του στην τοποθέτηση του πατώματος.

“Το χαμόγελο των παιδιών μας, μας γεμίζει χαρά, δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο για αυτά..... γιατί ένα παιδικό χαμόγελο αξίζει όσο ο κόσμος όλος”, σημειώνουν.