Η τιμητική εκδήλωση για τον Γιάννη Δεκαβάλλα

  • Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022 - 22:41

Στο κατάμεστο θέατρο Απόλλων, έγινε νωρίς σήμερα το βράδυ, η εκδήλωση προς τιμήν του πρώην δημάρχου Γιάννη Δεκαβάλλα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, της εκκλησίας, πρώην συνεργάτες του κ. Δεκαβάλλα και πλήθος κόσμου που θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους “τον δήμαρχο της καρδιάς μας” όπως τον χαρακτήρισαν αρκετοί από τους ομιλητές της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, για τον πρώην δήμαρχο μίλησαν ο νυν δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Ν.Λειβαδάρας, η βουλευτής Κυκλάδων Κ. Μονογυιού, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Γ. Λεονταρίτης, ο πρώην βουλευτής Κυκλάδων Π.Ρήγας, ενώ μήνυμα έστειλαν ο Μητροπολίτης Σύρου, ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου, οι βουλευτές Κυκλάδων Γ. Βρούτσης και Ν. Συρμαλένιος και ο πρώην δήμαρχος Ιητών Γ. Πουσσαίος.

Στο βήμα ανέβηκε φυσικά εν μέσω θερμού χειροκροτήματος και ο ίδιος ο Γ. Δεκαβάλλας για να λάβει το τιμητικό μετάλλιο που του απέδωσε ο νυν δήμαρχος και το οποίο συγκινημένος αφιέρωσε στους πρώην συνεργάτες του αλλά και στους δημότες της Σύρου.