Σε εξέλιξη οι μαθητικές εκδρομές στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Μαθητική αποβίβαση... στη Σύρο

Την περίοδο που υποδέχεται και καλωσορίζει τους μαθητές άλλων περιοχών της Ελλάδας διανύει τις τελευταίες ημέρες η Σύρος, με τις μαθητικές εκδρομές να είναι σε εξέλιξη και το νησί να μετρά στην ατζέντα του μία σημαντική επισκεψιμότητα.

Η επιλογή της πρωτεύουσας των Κυκλάδων ως ιδανικού προορισμού για την ανάπτυξη των μαθητικών εκδρομών, διαπιστώνεται πως συνεχίζει να καταγράφει τη δική της δυναμική κι ως εκ τούτου το νησί, καταγράφει μία αυξημένη κίνηση.

Η συνεχής άφιξη σχολείων από άλλα μέρη της χώρας, αποτυπώνεται και στις μικρές αγορές στα εμπορικά καταστήματα της πόλης, αλλά κυρίως στα καταλύματα, τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις εστίασης, με τη Σύρο να γνωρίζει μία άξια λόγου επισκεψιμότητα σε “νεκρή” τουριστικά περίοδο.

Όπως κάθε χρόνο, το νησί προβαίνει σε απολογισμό των μαθητικών εκδρομών, ενέργεια στην οποία λογικά η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει και φέτος, για να γνωρίζει το πρόσημο στη συγκεκριμένη κατηγορία θεματικού τουρισμού.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες λήφθηκαν από κεντρικά σημεία και εξωτερικούς χώρους επισκέψιμους για τα παιδιά, ώστε να μην διακρίνονται τα πρόσωπά τους.