Η SAILOR’S HOME βραβεύτηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης

  • Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, 2019 - 13:40

Στο πλαίσιο μεγάλης εκδήλωσης στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης βραβεύτηκε για την προσφορά της η εταιρεία ναυτιλιακών διεκπεραιώσεων SAILOR’S HOME. Συγκεκριμένα, η εταιρεία τιμήθηκε στο πλαίσιο εσπερίδας ανακοίνωσης του 5ου Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και Μέσα Ενημέρωσης» που διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Instituto De Letras του Rio De Janeiro University της Βραζιλίας. Το 5ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο από 7-14 Ιουλίου 2019, με τη συνέργεια του Δήμου Ερμούπολης – Σύρου και με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

Την εκδήλωση της ανακοίνωσής του, η οποία στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία, τίμησε με παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος και χαρακτήρισε το πρόγραμμα και τον θέμα του «εμβληματικό». Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Τριαντάφυλλου Αλμπάνης, η Υφυπουργός Παιδείας κ. Μερόπη Τζούφη, οι κ.κ. Fernanda Lemos De Lima (Πανεπιστήμιο Rio De Janeiro), Nicolas Prevelakis (Πανεπιστήμιο Harvard), Γιώργος Κιμούλης (ηθοποιός), Τέτα Βαρλάμη (Κοινή Γνώμη) και Γιάννης Μαμάης (εκδ. Gutenberg). Χαιρετισμό απηύθυνε και η Πρόεδρος του Π.Τ.Ν. της Σχολής Επιστημών Αγωγής κ. Κατερίνα Πλακίτση. Τον συντονισμό και την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης είχαν η καθηγήτρια Πανεπιστημίου κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη και ο ηθοποιός κ. Τάσος Νούσιας.

Την τιμητική διάκριση για λογαριασμό της SAILOR’S HOME έλαβε ο καπετάν Γιάννης Διακογιάννης από τα χέρια της κ. Τέτας Βαρλάμη, διευθύντριας της εφημερίδας «Κοινή Γνώμη» των Κυκλάδων.

 

Ετικέτες: