Πτώση τμημάτων βράχων στην περιοχή του Δηλίου στην έντονη κακοκαιρία και βροχόπτωση

Αυξημένα αντανακλαστικά λόγω αποκόλλησης

Ιδιαιτέρως αυξημένα αντανακλαστικά οφείλουν να έχουν οι διερχόμενοι οδηγοί από τον δρόμο του Δηλίου, καθώς σε ημέρες έντονης κακοκαιρίας και βροχόπτωσης παρατηρήθηκε πτώση σημαντικών μερών βράχων.

Συγκεκριμένα, ο χαρακτήρας του υπεδάφους στον “λόφο” της περιοχής προκαλεί τις μικρές καταπτώσεις των βράχων, με πιο πρόσφατη περίπτωση το μεσημέρι του Σαββάτου, οπότε και τμήματά τους αποκολλήθηκαν κι έπεσαν στο οδόστρωμα.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε μικρό όχημα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης προκειμένου να απομακρύνει τους βράχους και τις πέτρες από τον δρόμο για την ασφάλεια των οδηγών, ωστόσο μικρές καταπτώσεις διαπιστώθηκαν και το πρωί της Κυριακής.

Για το θέμα είναι ενημερωμένη η Δημοτική Αρχή, αφού πρώτος ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Γιαλόγλου προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να είναι ενημερωμένοι οι δημότες.

Σημειώνεται πως προσοχή οφείλουν να επιδεικνύουν ιδιαιτέρως οι οδηγοί δικύκλων και να μετακινούνται με περιορισμένη ταχύτητα, ώστε να αποφύγουν πτώση και τραυματισμό από μικρές πέτρες που παραμένουν στο σημείο.