Την ασφάλεια των δημοτών προτάσσει η Κοινότητα της Βάρης με νέα απόφασή της

Συντηρήσεις στάσεων λόγω χειμώνα

Τον ευπρεπισμό και την αισθητική βελτίωση των στάσεων στα χωρικά όρια της Κοινότητας Βάρης προτάσσουν σε νέα απόφασή τους τα μέλη του ΔΣ της, με φόντο την ανάγκη εξυπηρέτησης των πολιτών δεδομένης της χειμερινής περιόδου.

Συγκεκριμένα η απόφαση που έλαβαν ο πρόεδρος, Νίκος Βαρθαλίτης και τα υπόλοιπα μέλη αφορά στην επισκευή της στάσης Γεωργίου στη Βάρη στην οποία έχει σπάσει το ξύλινο κάθισμα, καθώς και στη συντήρηση όλων των υπολοίπων στάσεων εντός των ορίων της Κοινότητας, για τον ευπρεπισμό τους και την αισθητική αναβάθμισή τους.

Όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό της εφημερίδας, οι στάσεις δεν έχουν δεχθεί συντηρήσεις και εργασίες βελτιώσεων εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα αρκετές εξ αυτών να πλημμυρίζουν σε ημέρες έντονης βροχόπτωσης αφού εισρέει νερό από την οροφή τους και να δημιουργείται λάσπη στο “δάπεδό” τους. Παρόμοια προβλήματα παρουσιάζουν και οι ξύλινες στάσεις σε ορισμένα σημεία, για τις οποίες παλαιότερα είχε ζητηθεί η αντικατάστασή τους.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι να παραμένουν στον δρόμο οι δημότες σε αρκετές περιπτώσεις, όταν χρειάζεται να περιμένουν για την επιβίβασή τους σε λεωφορείο.

 

 

Ετικέτες: