Από τους εργάτες του Τμήματος Μικρών Έργων στα δημοτικά γήπεδα τένις και στην οροφή του πρώην Δημαρχείου Άνω Σύρου

Στο φουλ οι μηχανές για συντηρήσεις σε Ερμούπολη και Άνω Σύρο

  • Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 24 Ιαν. 2022 - 17:00

Κόντρα στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες όλης της τελευταίας εβδομάδας εργάζονται με σταθερό ρυθμό οι εργάτες του Τμήματος Μικρών Έργων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, οι οποίοι προχωρούν σε συντηρήσεις και μονώσεις σε δημοτικούς αθλητικούς χώρους και σε δημοτικά ακίνητα.

Ειδικότερα, οι εργάτες του Δήμου, προ τριών ημερών προχώρησαν σε αποκαταστάσεις και ενισχύσεις του διαχωριστικού πλέγματος των γηπέδων τένις στην Ερμούπολη, καθώς και σε ισχυροποίηση των βάσεων της περίφραξης συνολικά, προκειμένου να αποφευχθούν μεγάλης έκτασης ζημιές, στα ανοικτά γήπεδα, όπου και οι άνεμοι δημιουργούν “δίνη”, από την ένταση με την οποίαν πνέουν.

Επιπλέον, εργασίες στεγανοποίησης ανέπτυξαν στην οροφή του κτιρίου του πρώην Δημαρχείου Άνω Σύρου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της εισροής νερού από τις βροχές.

Οι παρεμβάσεις του Τμήματος Μικρών Έργων αποτυπώνονται σε φωτογραφικό υλικό που έχει διαθέσει στη δημοσιότητα, τόσο ο πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Σύρου, όσο όμως και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.