Καθαρισμός στον μικρό μόλο στην προβολή του σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” στη Σύρο

Φροντίδα σε παραλιακό τμήμα πλησίον της θέσης ΜΕΤΚΑ

“Έλαμψε” ο μικρός μόλος της παραλιακής ζώνης στην προβολή του σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης”, πλησίον της θέσης ΜΕΤΚΑ, μετά από τον καθαρισμό του σημείου από την Υπηρεσία Καθαριότητας, χθες το πρωί.

Στο πλαίσιο της συνεννόησης του Λιμενικού Ταμείου Σύρου με την Υπηρεσία Καθαριότητας, δεδομένης της ύπαρξης σύμβασης για τον καθαρισμό χερσαίων και παραλιακών ζωνών, οι εργάτες του Δήμου προχώρησαν σε εκτεταμένη φροντίδα, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα που συναντούσαν οι περιπατητές προς εκείνο το μέρος.

Παλαιές βάρκες, κατεστραμμένος εξοπλισμός, απορρίμματα, σκουριασμένα τραπέζια, κάδοι, καλάθια, πανιά αλλά και δίχτυα απομακρύνθηκαν με τη συνδρομή και του Τμήματος Μικρών Έργων, για την περιποίηση της περιοχής.

Αν και ο συγκεκριμένος μόλος δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στους πολίτες, ωστόσο αποτελεί ένα τμήμα που μέχρι και χθες ήταν ιδιαιτέρως παραμελημένο και που σήμερα έχει καθαριστεί με επιμέλεια.

Η “Κοινή Γνώμη” παραθέτει φωτογραφικό υλικό από τον μικρό μόλο, προκειμένου να γίνει σαφής η φροντίδα που δέχθηκε η περιοχή.