Σοβαρά προβλήματα στις μικρές οδούς της θέσης Πλατιανή στη Σύρο

Δρόμοι δεύτερης… κατηγορίας στο Άνω Μάννα

Δημότες δεύτερης κατηγορίας μοιάζουν να είναι οι κάτοικοι μικρότερων οικισμών στη Σύρο, καθώς οι δρόμοι από τους οποίους εξυπηρετούνται παρουσιάζουν μεγάλες φθορές, οι οποίες προκαλούν σοβαρές δυσκολίες στις μετακινήσεις τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης που επικρατεί σε αρκετές μικρές οδούς που οδηγούν σε σχετικά πυκνοκατοικημένες περιοχές, αποτελεί δρόμος στο Άνω Μάννα, ο οποίος οδηγεί στον οικισμό της Πλατιανής.

Ειδικότερα, αν και διέρχονται καθημερινά αρκετοί πολίτες με τα οχήματα και τις μηχανές τους ώστε να μεταβούν στα σπίτια τους, ο συγκεκριμένος δρόμος δεν έχει δεχθεί αποκαταστάσεις ή “επουλώσεις”, με αποτέλεσμα να υφίστανται πλέον μεγάλες λακκούβες, έντονες ανομοιομορφίες και προβληματικά σημεία που “απειλούν” την ισορροπία και τη σωματική ακεραιότητα των οδηγών.

Δεδομένων των πολλών αναπάντητων αναγκών που παραμένουν ακόμη σε μικρές οδούς αρκετών οικισμών στην περιφέρεια της Σύρου, καλείται η νέα Δημοτική Αρχή να φροντίσει για ιεράρχηση των αναγκών, καθώς και για δρομολόγηση μικρών έργων.