Σε θερμό συναδελφικό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας

Η ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία της

  • Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 2020 - 06:15

Με την υπόσχεση ότι το όνομά της θα παραμείνει συνώνυμο της ποιότητας και της επιχειρηματικής αρτιότητας, στοιχεία που την κρατούν σταθερά στην πρώτη γραμμή του εκδοτικού και εκτυπωτικού γίγνεσθαι, η οικογένεια της «ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ Α.Ε.» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, καλωσορίζοντας με χαμόγελο άλλη μία λαμπρή δεκαετία που ανοίγεται μπροστά της.

Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Μάννα, ο πρόεδρος της εκτυπωτικής μονάδας και εκδότης της εφημερίδας «Κοινή Γνώμη», Γιώργος Βακόνδιος ευχήθηκε στο παλιό αλλά και το νέο στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας «καλή χρονιά», κατά τη διάρκεια της οποίας η Τυποκυκλαδική θα συνεχίσει απρόσκοπτα την αναπτυξιακή της πορεία και τη μακρόχρονη παράδοση που κουβαλά στις πλάτες της.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Βακόνδιος αναφέρθηκε στις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τη δεκαετία που έκλεισε, αλλά και στις προοπτικές για τη νέα δεκαετία που αρχίζει. Αλλαγές σε πρόσωπα, σε συνεργασίες, σε επίπεδο εργασιών και σε νοοτροπία.

"Πολύ δύσκολη η δεκαετία που διανύσαμε. Από την εκδήλωση των 10 χρόνων, από τα εγκαίνια των νέων μας εγκαταστάσεων, οπότε και έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα σημάδια της επερχόμενης κρίσης, μέχρι και σήμερα, που συμπληρώνουμε 20 χρόνια, υπήρξαν στιγμές, που χρειάστηκε να επιστρατευθούν όλες οι ψυχικές δυνάμεις για να αντέξουμε τα απανωτά χτυπήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ Α.Ε.

Μονόδρομος η εξέλιξη και η υψηλή ποιότητα

Όπως τόνισε, «H πρώτη δεκαετία μετά το  2000, αποτέλεσε για την Τυποκυκλαδική μια δεκαετία έντονης αναπτυξιακής προσπάθειας και εκσυγχρονισμού, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα στην κρίση το 2014. Η εταιρεία μας, με μηδενικά σχεδόν διαθέσιμα, (λόγω ακάλυπτων επιταγών αφερέγγυων πελατών μας), κατάφερε να ολοκληρώσει την αποπληρωμή όλων των δανειακών υποχρεώσεων από την αγορά του υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού.

Βγαίνουμε λοιπόν από τη δύσκολη δεκαετία της κρίσης, έχοντας μοναδική υποχρέωση την αποπληρωμή του στεγαστικού μακροπρόθεσμου δανείου, με ψηλά το κεφάλι, έχοντας καθαρή θέση απέναντι στο δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις τράπεζες και τους προμηθευτές μας.

Από το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποιήσαμε την επανέναρξη των εισαγωγών σε πρώτες ύλες, ανακτώντας έτσι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά».

Καταλήγοντας, ο κ. Βακόνδιος υπογράμμισε ότι «η ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ συνεχίζει πλέον την αναπτυξιακή της πορεία, με ανανεωμένο τριμελές Διοικητικό Συμβούλιο που εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία της, έχοντας εμπειρία και στέρεες βάσεις, με στόχο νέες συνεργασίες και εδραίωση των υφιστάμενων».

Ετικέτες: