Το Νηπιαγωγείο Βάρης νοιάζεται και... τρέχει

  • Τρίτη, 25 Απριλίου, 2017 - 06:21

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» κατά το σχολικό έτος 2016-2017, το Νηπιαγωγείο Βάρης συνδιοργανώνει μαζί με τον Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου, το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και τη Δημοτική Κοινότητα Βάρης έναν αγώνα δρόμου με κοινωνικό πρόσημο.

Ο αγώνας «Vari Run» θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα 10:30 στην Παραλία της Βάρης, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρης «Πανάχραντος», του Ερασιτεχνικού Αλιευτικού Ομίλου Βάρης «Η Φάμπρικα» και των Επαγγελματιών της παραλίας της Βάρης.

Θα πραγματοποιηθούν αγώνες ανδρών/γυναικών 3χλμ. & 6 χλμ., καθώς και παράλληλοι αγώνες παιδιών 100μ. – 200μ. – 400μ. – 800μ.

Οι μαθητές, μέσα από τη συμμετοχή τους στον αγώνα θα εισπράξουν πολλά οφέλη, καθώς θα συνεργαστούν με φορείς και την ευρύτερη τοπική κοινωνία και θα αντιληφθούν στην πράξη την έννοια της προσφοράς και της αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στον Οίκο Ευγηρίας του Αγίου Παντελεήμονα στην Ερμούπολη.

Η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Βάρης Ζωή Αποστόλου, οι νηπιαγωγοί Μαγδαληνή Νίτη και Φωτεινή Παρταλά και οι μαθητές του σχολείου περιμένουν μικρούς και μεγάλους στην παραλία της Βάρης για να τρέξουν παρέα και να φωνάξουν «όλοι μαζί, όλοι μαζί…είμαστε πάντα πιο δυνατοί»!

Πληροφορίες και εγγραφές (έως την Τετάρτη 3 Μαΐου) στην ιστοσελίδα των Δρομέων Σύρου www.syrosrunners.gr

Τηλ.: 6939242433 (Μανώλης Αργυρός) και 6937321657 (Λουίζα Βαρθαλίτου).