Συνάντηση Δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης με τον πρόεδρο της ONEX

  • Δευτέρα, 2 Απριλίου, 2018 - 17:22

Με αφορμή τη σημερινή καθέλκυση του πλοίου «Sea Lady» από την δεξαμενή του ΝΕΩΡΙΟΥ, ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Εταιρίας ONEX κ. Πάνος Ξενοκώστας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης κ. Γιώργο Μαραγκό προκειμένου να τον ενημερώσει αναφορικά με την επιχειρησιακή ετοιμότητα του ναυπηγείου καθώς και με τα εναπομείναντα στάδια προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, αναμένονται εντός των επόμενων ημερών και νέα πλοία στο ναυπηγείο προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και επισκευών. Οι συγκεκριμένες εξελίξεις δημιουργούν ένα διάχυτο κλίμα αισιοδοξίας στους εργαζομένους αλλά και σε ολόκληρο το νησί μας και επιβεβαιώνουν την αμεσότητα των πρωτοβουλιών εκ μέρους της εταιρίας ONEX.

Στη συνάντηση τέθηκε εκ νέου από τον κ. Ξενοκώστα το επίσημο ενδιαφέρον, το οποίο έχει εγγράφως γνωστοποιηθεί στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, αναφορικά με την αξιοποίηση του Στρατοπέδου «Λοχαγού Αποστόλου Ζαφείρη» με βάση τις πρωτοβουλίες, τις οποίες έχει αναλάβει ο Δήμος στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συναντίληψης και Συνεργασίας, το οποίο έχει υπογράψει με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.