Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Σύρου-Ερμούπολης για στοχοποίηση συμπολιτών

  • Παρασκευή, 8 Μαΐου, 2020 - 23:54

Καταδικάζουμε την ονομαστική στοχοποίηση συμπολιτών μας, από τον Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων και γενικότερα κάθε στοχοποίηση που ως σκοπό έχει τη φίμωση συνάνθρωπών μας που με παρρησία εκφράζουν δημόσια τη γνώμη τους.

Ο κος Βουτσίνος, σε μια τόσο δύσκολη για τον κόσμο της εργασίας συγκυρία και εν όψει της εργατικής Πρωτομαγιάς, αντί να τιμήσει το θεσμικό του ρόλο και την ιστορία του φορέα που εκπροσωπεί, μπροστάρης στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων, στην εφαρμογή των όρων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, την τήρηση των περιβαλλοντικών όρων και την προάσπιση των εργασιακών σχέσεων, με τις απαράδεκτες δηλώσεις του υιοθετεί πρακτικές που νομιμοποιούν ¨φασίζουσες¨ συμπεριφορές οι οποίες δοκιμάζουν την αντοχή και ανοχή της τοπικής κοινωνίας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να απομονώσουν τέτοιες φωνές που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, σπιλώνουν τον κοινό μας αγώνα και διχάζουν την εργατική μας συνείδηση. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν περισσεύει κανείς.