Δήμος Σύρου - Ερμούπολης

Γ΄ φάση επαναλειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

  • Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2020 - 11:42

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου- Ερμούπολης συνεχίζει τις συναλλαγές της με το κοινό, τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00μ.μ., κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 22810-88089.

Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.openabekt.gr/ όπου βρίσκεται ο ηλεκτρονικός κατάλογος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σύρου Ερμούπολης ή απευθείας στο https://syroslib.openabekt.gr και να αιτούνται βιβλία για δανεισμό τηλεφωνώντας στο 2281088089 ή στέλνοντας μήνυμα στο email : biblerm@otenet.gr. Ο μέγιστος αριθμός εξυπηρετούμενων στο δανειστικό τμήμα θα είναι μέχρι δύο άτομα συγχρόνως.

  • Στην αίθουσα του αναγνωστηρίου θα λειτουργήσουν δύο θέσεις μελέτης έντυπου υλικού διάρκειας 1 ώρας και 30'. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού προηγούμενα, στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης, και να δηλώνουν το υλικό που τους ενδιαφέρει καθώς και την ώρα της προσέλευσής τους.

 

  • Η έκθεση “Χαρτί και καλαμάρι”, θα είναι ανοιχτή για το κοινό, από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, από τις 10:00 – 13:00 μ.μ. με μέγιστο αριθμό επισκεπτών μέχρι δύο.

  • Η είσοδος θα γίνεται μόνο από την κεντρική πόρτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, έτσι ώστε να ρυθμίζεται από το προσωπικό τόσο η ροή επισκεπτών που θα βρίσκεται ταυτόχρονα στη Βιβλιοθήκη, όσο και η τήρηση των απαιτούμενων μέτρων προστασίας.