Σύρος: Πάρτι με θέμα τα βραβεία Όσκαρ από την Hermoupolis Heritage

  • Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:41

Η Hermoupolis Heritage διοργανώνει θεματικό πάρτι, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Κλωστοϋφαντουργίας Ερμούπολης και μας προσκαλεί όχι μόνο να διασκεδάσουμε αλλά και να αναδείξουμε όλοι μαζί την ενδυματολογική ιστορία της Σύρου στις πιο φωτεινές στιγμές της! Δεν είναι ένα απλό πάρτι, είναι ταξίδι στον χρόνο μετά μουσικής!

Το θέμα του πάρτι είναι τα Βραβεία Όσκαρ, εμπνευσμένο από την πρόσφατη υποψηφιότητα Έλληνα σκηνοθέτη στον διεθνή διαγωνισμό. Ονειρευόμαστε ότι είμαστε όλοι καλεσμένοι να πατήσουμε το πραγματικό κόκκινο χαλί που ετοιμάσαμε για σας. Γι’ αυτό, υπάρχει το αντίστοιχο dress code λαμπερής δεξίωσης, ενώ στη διάθεσή μας υπάρχει μια λιμουζίνα για να κάνουμε όλοι την είσοδό μας στον χώρο …οσκαρικά!

Ντυθείτε ως αστέρες του σινεμά κι ελάτε να περάσουμε όμορφα μέσα από τις κινηματογραφικές και χορευτικές μουσικές.

Για την Ιστορία:

Η Σύρος είναι ο τόπος που σηματοδότησε το τέλος της παραδοσιακής φορεσιάς στην Ελλάδα και την στροφή στον δυτικοευρωπαϊκό τρόπο. Πίσω στον 19ο αιώνα, με την εγκατάσταση πληθυσμών από άλλα ελληνικά μέρη και την άνθιση της βιομηχανίας, το νησί μετατράπηκε σε κέντρο πολιτισμικής ώσμωσης. Ανάμεσα στις αλλαγές που ήρθαν ήταν ο τρόπος ένδυσης, με τα ρούχα να ράβονται πλέον με παριζιάνικα πατρόν. Σε μια ταλαιπωρημένη Ελλάδα που πάσχιζε να συμβαδίσει με τις υπόλοιπες χώρες, η Σύρος έδωσε μια ιστορική ώθηση στον ενδυματολογικό πολιτισμό.

Ώρα έναρξης: 10:00

Τηλ. Κρατήσεων: 6932200155

Τηλ. Πληροφοριών: 6932327703

Τιμή εισόδου: 10€

Social: fb: hermoupolisheritage, instagram: hermoupolisheritage

Ετικέτες: