«Το Καμπαρές των Ζώων» για τους μικρούς φίλους και ένα μοναδικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια της Αρλέτας

Ο Γιώργης Χριστοδούλου στο Κάστρο Αντιπάρου

  • Παρασκευή, 20 Αυγούστου, 2021 - 06:28

Μαθήματα φυσικής ιστορίας μετά μουσικής θα παραδώσει στους μικρούς φίλους του στην Αντίπαρο, ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός, Γιώργης Χριστοδούλου.

Η μουσική παράσταση «Το Καμπαρέ των Ζώων» βασισμένη στα τραγούδια του νέου του ομώνυμου δίσκου του θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Αυγούστου στις 20:00 στο Κάστρο Αντιπάρου και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αντίπαρος Εν Πλω” σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αντιπάρου. Η συναυλία απευθύνεται σε όλους, με προτεραιότητα τα παιδιά από 4 έως 8 ετών.

Ο Γιώργης Χριστοδούλου σπούδασε την τέχνη του θεάτρου ασχολήθηκε όμως, περισσότερο, με αυτήν του τραγουδιού. Έχει κυκλοφορήσει δέκα προσωπικούς δίσκους σε διάφορες γλώσσες κι έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες για να τραγουδήσει. Του αρέσουν οι καμπαρντίνες, οι χρωματιστές κούπες, οι γάτες και παίζει ένα μουσικό όργανο που μοιάζει με μικρή κιθάρα και λέγεται γιουκαλίλι. Το αγαπημένο του χρώμα είναι το πράσινο. Πιστεύει ότι η οικογένειά μας δεν είναι πάντα αυτή που γράφουν τα χαρτιά μας. Η οικογένεια του Γιώργη είναι οι φίλοι του. Το βιβλίο «Το καμπαρέ των ζώων» που εμπεριέχει και το σιντί κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μάρτης.

“Νησί μέσα στην πόλη

Το επόμενο βράδυ, στο Κάστρο Αντιπάρου ο Γιώργης Χριστοδούλου, συνοδεία του Αλέξανδρου Μακρή στο πιάνο θα ταξιδέψει το κοινό με τραγούδια της αγαπημένης Αρλέτας, Η συναυλία διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αντίπαρος Εν Πλω” σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αντιπάρου, τον Δήμο Αντιπάρου, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο.

Η είσοδος στις συναυλίες είναι ελεύθερη, ωστόσο στο χώρο θα υπάρχει κουτί του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αντίπαρος Εν Πλω” όπου τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην Κοινωνική Κουζίνα Mano Aperta που από την πρώτη στιγμή μαγειρεύει για όλα τα πυρόπληκτα χωριά στη Β. Εύβοια.

Η επίσκεψη του κοινού στο χώρο του Κάστρου θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν καταρτισθεί για κάθε αρχαιολογικό χώρο και μουσείο στο πλαίσιο περιορισμού διασποράς του κορωνοιού COVID 19 και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα ασφαλείας κατά την περίοδο πραγματοποίησής τους. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.