Σωματείο Νοσηλευτικού Προσωπικού Κυκλάδων

Όχι στην υποβάθμιση του νοσοκομείου

Την αμέριστη συμπαράστασή του στον ιατρικό κόσμο του νοσοκομείου Σύρου, δηλώνει Σωματείο Νοσηλευτικού Προσωπικού Κυκλάδων.

Το σωματείου καλεί σύσσωμη τη Συριανή κοινωνία να αντιδράσει στην προσπάθεια μετατροπής του της υγειονομικής μονάδας σε ένα μεγάλο Κέντρο Υγείας, με ότι αυτό θα συνεπάγεται για την ασφάλεια της υγείας των Συριανών και εν γένει των Κυκλαδιτών.

“Εδώ και καιρό έχει αρχίσει μια προσπάθεια υποβάθμισης του Νοσοκομείου, «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα της Τρόικας και της Συγκυβέρνησης, που δυστυχώς με την ψήφο του Ελληνικού Λαού καρατομούν και ισοπεδώνουν τα πάντα, ακόμα και το ευαίσθητο κομμάτι της υγείας. Η συνεχής υποβάθμιση του νοσοκομείου δεν μπορεί παρά να μας ενώσει όλους σε έναν και μοναδικό αγώνα με στόχο όχι μόνο την αποτροπή κατάρρευσης του Κράτους Πρόνοιας, αλλά και ενός «μάχιμου νοσοκομείου», όπως πολύ σωστά ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων το χαρακτηρίζει.
Στεκόμαστε στο πλευρό των ιατρών του νοσοκομείου μας και δηλώνουμε έτοιμοι να συμμετάσχουμε σε οποιοδήποτε αγώνα με όποια μορφή κι αν αυτός εκφραστεί από την κοινωνία της Σύρου”, αναφέρει χαρακτηριστικά.