Η ομάδα της Σύρου επικράτησε με 73-43 επί του Περιστεριώνα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανδρών

Εύκολο απόγευμα για... Άρη

  • Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου, 2014 - 06:08

Πιο εύκολα από όσο πίστευαν στην ομάδα του Άρη Σύρου ήρθε η νίκη επί του Περιστεριώνα, χθες το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Το συγκρότημα του κ. Αραβοσιτά έκανε επίδειξη δύναμης, αφού τόσο το τελικό σκορ, όσο και τα σκορ ανά δεκάλεπτο δείχνουν πόσο εύκολα ήρθε η νίκη και ο Άρης πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα, της σεζόν.

Ο Άρης μετά την καλή απόδοση που είχαν οι παίκτες του, επικράτησαν με 30 πόντους διαφορά, αφού το τελικό σκορ ήταν 73-43.

Οι Συριανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, αφού στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά με 13 πόντους, αφού έληξε με 22-9.

Οι Τηνιακοί όσο κι αν προσπάθησαν στη δεύτερη περίοδο να μαζέψουν τη διαφορά, όχι μόνο δεν τα κατάφεραν, αφού ο Άρης συνέχισε να πιέζει και το τελικό 22-14 του δευτέρου δεκαλέπτου, αύξησαν κι άλλο τη διαφορά.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 21 πόντων και με την εικόνα να δείχνει πως ο Περιστεριώνας να μην μπορεί να κοντράρει τον Άρη.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν κάπως ισορροπημένο, αφού οι δύο ομάδες ήταν κοντά, όμως η διαφορά αυξανόταν καθώς έστω και οριακά η ομάδα της Σύρου ήταν μπροστά στο σκορ. Το τρίτο δεκάλεπτα έκλεισε με επιμέρους σκορ 14-12 και 58-32.

Τέλος, στο τέταρτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες δεν άλλαξαν την εικόνα τους, αφού έπαιξαν ελεύθερα και μιας και το παιχνίδι ουσιαστικά είχε κριθή. Άρης και Περιστεριώνας πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στην Α' κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου του δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Ο Άρης επικράτησε και στην τέταρτη και τελευταία περίοδο με 15-8 και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 73-43.

Ο Άρης Σύρου στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έδειξε πως έχει καλές βάσεις, αφού έχει γίνει πολύ καλή δουλειά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Η χρονιά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αν και υπάρχουν όπως κάθε χρόνο φαβορί και αουτσάιντερ.

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων μπάσκετ γι' αυτό το Σαββατοκύριακο έκανε η ΕΣΚ Κυκλάδων, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που αναμένονται.

Το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΗΜΕΡΟΜ. ΟΜΑΔΕΣ ΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΗΠΕΔΟ
ΠΕΜΠΤΗ
23/10/2014
ΑΟ ΑΡΗΣ – ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ 17.00 ΑΝΔΡΩΝ ΑΚΔΕ
ΣΑΒΒΑΤΟ

25/10/2014

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ 19.00 ΑΝΔΡΩΝ ΑΚΔΕ
ΚΥΡΙΑΚΗ

26/10/2014

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΠΓΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 10.00 ΠΑΙΔΩΝ ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ
ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ - ΑΟ ΠΑΡΟΥ 15.00 ΕΦΗΒΩΝ ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ
ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ 12.30 ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΝΟΥ
Ετικέτες: