Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη προς τη Συριανή αθλήτρια Α. Φουτσιτζίδου

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στη Συριανή αθλήτρια Αναστασία Φουτσιτζίδου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε  στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο, απέστειλε σήμερα  ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, χαρακτηρίζοντας «σπουδαία» την επιτυχία της αθλήτριας δηλώνοντας: «Η Αναστασία Φουτσιτζίδου απέδειξε με την σημαντική της αυτή επιτυχία, τις τεράστιες δυνάμεις και τη μοναδική της ικανότητα να κατακτά την κορυφή. Ως Κυκλαδίτες, μας  έκανε υπερήφανους. Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη διάκρισή της, της εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει την πορεία της με την ίδια δύναμη και να έχει ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον».  

Αναλυτικά, η επιστολή του κ. Λεονταρίτη ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητή Αναστασία,

Η επίδοσή σου στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τριπλούν, έκανε όλους τους Κυκλαδίτες και ιδιαίτερα τους συντοπίτες σου ιδιαίτερα υπερήφανους για μια ακόμη φορά.

Η θέλησή σου, το πάθος σου, η αγωνιστικότητα του φρονήματος που σε διακρίνουν, αποτελούν μαθήματα ζωής για όλους μας, αλλά επιπλέον, αποτελούν ένα ισχυρό παράδειγμα για τα νεότερα παιδιά του Νομού μας, που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Παρά τις δυσκολίες που περνά ο ελληνικός αθλητισμός, απέδειξες, πόσα μπορεί να καταφέρει, όποιος αγωνίζεται με πίστη στο σκοπό του.

Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον σου στον στίβο θα είναι λαμπρό, χάρη στην ισχυρή σου θέληση και στην αγάπη σου στον αθλητισμό.

Με την ευχή και την προσδοκία να σε δούμε και με πολλά χρυσά μετάλλια.

Με εκτίμηση
ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων,
Γιώργος Λεονταρίτης»