Δύο πρωτιές πήρε η Αναστασία Φουτσιτζίδου στους αγώνες στίβου του Αιγίου

Έτοιμη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα η Συριανή αθλήτρια

Η Αναστασία Φουτσιτζίδου για ακόμη μια φορά έκανε υπερήφανη τη Σύρο, αφού στους αγώνες που πήρε μέρος κατάφερε να αποσπάσεις ισάριθμες πρωτιές. Η Συριανή άλτρια έδειξε πως είναι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση πως οι κόποι της έχουν αρχίσει και αποδίδουν καρπούς. Οι αγώνες έλαβαν χώρα στο Αίγιο και διοργανωτής ήταν το σωματείο στίβου "ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ" σε συνεργασία με τον Δήμου Αιγίου. Στους αγώνες στίβους "Αιγιάλεια 2015" πήραν εκτός από την Αναστασία Φουτσιτζίδου αρκετά μεγάλα ονόματα του χώρου και αυτό πολλαπλασιάζει πολύ περισσότερο την επιτυχία της Συριανής αθλήτριας.

Τώρα, αν και ο καιρός δεν ευνοούσε τους αθλητές μιας και υπήρχε δυνατός άνεμος, κρύο και καταιγίδα καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων, η Φουτσιτζίδου κατάφερε να κάνει "νταμπλ" στις επιτυχίες και να κερδίσει δύο χρυσά σε τριπλούν και άλμα σε μήκος.

Στο άλμα τριπλούν έχοντας μόνο μια προσπάθεια έγκυρη λόγο των συνθηκών έμεινε στα 12,37 μέτρα ενώ στο άλμα σε μήκος σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ ανοιχτού στίβου (σ.σ. έχει στον κλειστό στίβο 5,97 μέτρα), με 5,95 μέτρα, μια αξιόλογη επίδοση δεδομένου των συνθηκών.

Τέλος, η Συριανή αθλήτρια θα συνεχίσει την προετοιμασία της, ώστε να είναι έτοιμη να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ στις 25 και 26 Ιουλίου, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών και Γυναικών.

Κατά τη διάρκεια των απονομών των μεταλλίων η Συριανή αθλήτρια ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τον άνθρωπο ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειες και είναι δίπλα της όλο αυτό το διάστημα. Όπως είναι γνωστό μιλάμε για τον Σταύρο Κοή, ο οποίος στηρίζει και βοηθά έμπρακτα την Αναστασία Φουτσιτζίδου.