Σε καλό κλίμα διεξήχθη η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων στο νησί της Μυκόνου

Με 2 κατηγορίες το νέο πρωτάθλημα

Σε ήρεμο κλίμα και παρουσία των περισσοτέρων ομάδων πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Το παρών στην γενική συνέλευση έδωσαν - αν η περίοδος δεν ήταν η ιδανικότερη τόσο από οικονομικής όσο και από πολιτικής πλευράς - οι περισσότερες ομάδες ήταν εκεί και μίλησαν για όλα όσα τις προβληματίζουν, αλλά και να πάρουν απόφαση για κάποια βασικά θέματα.

Το βασικότερο από τα θέματα που απασχόλησαν το σώμα ήταν η μορφή των νέων πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η απόφαση που πάρθηκε ήταν ότι θα ισχύσουν όλα όσα είχαν ψηφιστεί πριν από ένα χρόνο, δηλαδή, το πρωτάθλημα ανδρών θα πραγματοποιηθεί τελικά με δύο κατηγορίες αφού δεν υπήρχε ομόφωνη απόφαση. Τρεις ομάδες δεν συμφώνησαν να υπάρξει μία κατηγορία κι από την στιγμή που δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση η Ένωση σεβάστηκε την επιθυμία των σωματείων. Έτσι το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν θα διεξαχθεί σε δύο κατηγορίες, όμως ακόμη δεν έχει κλείσει ο διαχωρισμός των ομάδων. Αυτό θα βγει μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων. Αλλά αυτό που βγαίνει προς τα έξω από την ίδια την Ένωση, είναι ότι υπάρχει προσανατολισμός οι ομάδες να χωριστούν σε δύο ομίλους, αφού σε διαφορετική περίπτωση οι όμιλοι θα είναι μικροί και θα ολοκληρωθούν πριν ακόμη ξεκινήσουν.

Έτσι, οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλου ανά κατηγορία και ο διαχωρισμός θα γίνει σύμφωνα με τα γεωγραφικά κριτήρια.

Συνεργασίες και διαφοροποιήσεις

Η νέα αγωνιστική περίοδο θα βρει τις ομάδες με κάποιες αλλαγές αφού κάποια σωματεία μετά από αρκετές συζητήσεις αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πορευτούν μαζί στο νέο πρωτάθλημα.

Α.Ο. Πάρου και Νηρέας σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στη τελευταία γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων θα συνεργαστούν και θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας σαν μία ομάδα. Από εκεί και πέρα το κενό που θα δημιουργηθεί από τη συνένωση - συνεργασία μεταξύ του Α.Ο. Πάρου και του Νηρέα θα το καλύψει ο Ανδριακός.

 

Ετικέτες: