Έγινε η κινηματογράφηση για την προβολή του 1ου Τρίαθλου Σύρου

Η προετοιμασία ξεκίνησε

  • Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2015 - 21:37

Ξεκίνησε ήδη η προετοιμασία του 1ου Trimore Tρίαθλο Σύρου από την διοργανώτρια εταιρεία “Diaplous SSDA”, με την κινηματογράφηση των στοιχείων εκείνων του νησιού που θα περιέχονται στο διαφημιστικό video υποστήριξης του αθλητικού γεγονότος.

Ο επικεφαλής της Diaplous και επί χρόνια φίλος της Σύρου, Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του σε ανάλογες επιτυχημένες διοργανώσεις ανά την Ελλάδα, γεγονός που αποτελεί θετικό οιωνό και για την επιτυχία της διοργάνωσης του τρίαθλου της Σύρου.

Στην προσπάθεια αυτή η «Κοινή Γνώμη» είναι μέγας χορηγός επικοινωνίας, ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή υπέρ του νησιού, καθώς πρόκειται για μία διοργάνωση με προοπτική προβολής διεθνούς εμβέλειας.

Στοιχείο άξιο αναφοράς αποτελεί και το γεγονός πως η Blue Star συμπεριλαμβάνεται στους χορηγούς αυτής της προσπάθειας, με παροχή έκπτωσης 50% στις μετακινήσεις των συμμετεχόντων αθλητών.

Καθημερινά εμπλουτίζεται τόσο ο κατάλογος των υποστηρικτών της διοργάνωσης, όσο και των αθλητών, με το ενδιαφέρον, παρά το αρχικό στάδιο προετοιμασίας, να είναι συνεχώς αυξανόμενο. 

Ετικέτες: