Παρουσία στη μεγαλύτερη – παγκοσμίως - έκθεση Τριάθλου “London Triathlon Show”

Η “καρδιά” του Trimore Syros Triathlon στο Λονδίνο

  • Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 28 Φεβ. 2017 - 16:00

Τη σπουδαία διοργάνωση “Trimore Syros Triathlon” προώθησε και διαφήμισε η υπεύθυνη ομάδα της Trimore σε διεθνές επίπεδο, συμμετέχοντας προ ημερών στη μεγαλύτερη έκθεση Τριάθλου στο Λονδίνο “London Triathlon Show”.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Trimore, η αθλητική διοργάνωση που εστιάζει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων παρουσίασε για δεύτερη συνεχή χρονιά το 2ο Trimore Syros Triathlon, με σκοπό την προβολή της μίας εκ των σημαντικότερων αθλητικών “γιορτών” που πραγματοποιούνται στο νησί και το όφελος σε επίπεδο επισκεψιμότητας.

Το Τρίαθλο Σύρου χτυπά δυνατά στο London Triathlon Show

Ειδικότερα, για δεύτερη χρονιά (16, 17, 18 & 19 Φεβρουαρίου), η ομάδα Trimore και το Trimore Syros Triathlon μετέβησαν και συμμετείχαν στη γιορτή του Τριαθλητικού κόσμου, στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση Τριάθλου, που παρευρίσκονται όλοι οι μεγάλοι οίκοι αθλητικού και όχι μόνο εξοπλισμού, ενώ παρουσιάζονται καινοτομίες του χώρου, διάφορα sport events που λαμβάνουν χώρα ανά τον κόσμο και παράλληλα, πραγματοποιούνται ομιλίες σημαινόντων προσώπων, αλλά και παρουσιάζονται extreme δραστηριότητες και δοκιμασίες. Πρέπει να σημειωθεί πως, ο θεσμός που πλέον έχει καθιερωθεί, παρουσιάστηκε στους επισκέπτες μέσα σ’ ένα ξεχωριστό περίπτερο, διπλάσιας έκτασης από το αντίστοιχο κατά την περυσινή χρονιά (2016), δίνοντας ξεχωριστό χρώμα και ρυθμό στους πλέον των 100.000 επισκεπτών της έκθεσης. Η Trimore έχοντας στο πλευρό της και με τη μοναδική συμπαράσταση, τον εξωστρεφή Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, την υπερδραστήρια Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Σύρου, ενεργούν συστηματικά για την καθιέρωση - στο νου των αθλητών του σπορ και των επισκεπτών της έκθεσης -, ενός Premium Multisport Event που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και μπορεί πλέον -με την αξία του- να αποτελέσει τη συνειδητή επιλογή συμμετοχής ξένων αθλητών. Σύμφωνα με την ομάδα της Trimore, “Ο στόχος επετεύχθη” καθώς “η παρουσία -κατά γενική ομολογία- ήταν εξαιρετική, η προσέλκυση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι επαφές προώθησης και συνεργασιών πολλές”. Τονίζεται πως, το ραντεβού ανανεώθηκε για τη Σύρο στις 15, 16, 17 και 18 Ιουνίου, ενώ την Πέμπτη, 2 Μαρτίου θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση Τύπου του event στην Αθήνα. Διψασμένοι αθλητές (όλων των επιπέδων και ηλικιών), παθιασμένοι εθελοντές, φιλόξενοι κάτοικοι - επαγγελματίες τουρισμού της Σύρου και ενθουσιώδεις επισκέπτες του νησιού, θα καταστήσουν στον καθένα αυτή την εμπειρία... ανεκτίμητη! Όπως άλλωστε υποστηρίζει η Trimore “Το όραμα είναι μεγαλόπνοο αλλά συγκεκριμένο και η αποστολή... είναι ήδη σε πλήρη ανάπτυξη!”.