Τρέχουν με “χίλια” οι διοικούντες του Α.Ο. Σύρου

Στα σκαριά νέα ακαδημία

Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα συμβεί ποδοσφαιρικά στις Κυκλάδες, αυτό το καλοκαίρι.

Μπορεί η θερμοκρασία να μην έχει πιάσει ακόμη “κόκκινο”, στα ποδοσφαιρικά δρόμωνα της Σύρου ο υδράργυρος έχει ξεπεράσει τα όρια του φυσιολογικού. Κάθε μέρα τα δεδομένα αλλάζουν, αφού οι εξελίξεις είναι συνεχείς και τρέχουν με "ιλιγγιώδεις" ταχύτητες.

Ο Α.Ο. Σύρου έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες, αφού μετά τις πολλές και καλές μεταγραφές, έχει στα σκαριά ακαδημία ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Βέβαια, όλα αυτά γίνονται μετά τα όσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΠΣ Κυκλάδων, καθώς όπως όλα δείχνουν για να συμμετάσχει κάποια ομάδα στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων, θα πρέπει να διαθέτουν τμήμα υποδομής.

Εκτός αυτού, οι διοικούνται γνωρίζουν πολύ καλά πως, για να πάει μπροστά η ομάδα θα πρέπει οι βάσεις να είναι υγιείς.

Έτσι, μετά την επαναδραστηριοποίηση του Α.Ο. Σύρου, έπειτα από 9 χρόνια και την δοκιμαστική συμμετοχή στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων, οι διοικούντες έχουν βάλει στόχο να δημιουργήσουν ένα σύλλογο “φόβητρο” στις Κυκλάδες και να ανέβουν σε εθνική κατηγορία.

Η ακαδημία ήταν σκέψη που υπήρχε εδώ και καιρό στο μυαλό των ανθρώπων και μετά τις συζητήσεις που έκαναν με προπονητές, κατέληξαν σε συμφωνία και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Ετικέτες: