Ο Πανορμίτης Καρπαθάκης συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Μυκόνου και τη νέα σεζόν θα φορά τα χρώματα του συλλόγου των Κυκλάδων

Μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι

Μεταγραφικό “μπαμ” από τον Α.Ο. Μυκόνου, όπου η διοίκηση του σωματείου συμφώνησε σε όλα με τον 23χρονο αμυντικό Πανορμίτη Καρπαθάκη, κι έτσι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο νεαρός αμυντικός θα φορά τα χρώματα της ομάδας των Κυκλάδων.

Ο ύψους 1,80 Ροδίτης ποδοσφαιριστής θεωρήθηκε από τον προπονητή της Μυκόνου Θεόφιλο Παχατουρίδη, ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση για τα μετόπισθεν, στην προσπάθεια που θα κάνουν οι Κυκλαδίτες στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς από τα δεκανέα του αγωνίζεται σε ομάδες της Football League με τις ομάδες, Διαγόρας Ρόδου και Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μυκόνου μίλησε για τη νέα του ομάδα και τις προκλήσεις της Γ' Εθνικής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Α.Ο. Μυκόνου. Πήρα την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στην Μύκονο, καθώς η διοίκηση της ομάδας με πλησίασε με επαγγελματικό τρόπο, κάνοντας ότι χρειάζεται για να με κάνει να συμφωνήσω. Είναι καλοί άνθρωποι, αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να την φτάσουν ψηλά. Από την πλευρά μου, θα δουλέψω σκληρά, ώστε να συμβάλω κι εγώ με τη σειρά μου στην καλή πορεία της ομάδας, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής”.

Από την πλευρά τους οι διοικούντες της ομάδας δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, αφού θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Χθες, βρέθηκαν στο νησί της Μυκόνου τέσσερις ποδοσφαιριστές για συζητήσεις, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας, είναι παίκτες που αν κλείσουν θα κάνουν τη διαφορά.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Κουκάς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης είναι αποφασισμένοι να εντάξουν και να καθιερώσουν την ομάδα στα μεγάλα “σαλόνια” του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εξάλλου η προσπάθεια για άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία γίνεται εδώ και πολλά χρόνια κι όλοι δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα γίνουν τέτοιες κινήσεις ώστε η ομάδα να παραμείνει στην Γ' Εθνική, αλλά και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα είναι ικανό να νικήσει σε οποιοδήποτε γήπεδο.