Ανανέωσε ο αρχηγός του Πανναξιακού, Γιωργος Κατσάνης και τη φανέλα της ομάδα της Νάξου θα φορούν τη νέα χρονιά οι: Γιώργος Τσαϊλάκης, Γιώργος Ανδρεόπουλος και Χρήστος Τσαρτσαράς

Η ενίσχυση συνεχίζεται

Ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές προστέθηκαν επίσημα στο ρόστερ του Πανναξιακού. Ο λόγος για τους Γιώργο Ανδρεόπουλο και Γιώργο Τσαϊλάκη και Χρήστο Τσαρτσαρά, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία του Πανναξιακού, όπου υπέγραψαν τα συμβόλαια τους.

Ο Γιώργος Ανδρεόπουλος που έχει μεγάλη εμπειρία από μεγάλες κατηγορίες αγωνίζεται εξίσου καλά σε όλες τις θέσεις της άμυνας, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μεσοαμυντικός, είναι 33 ετών και έχει φορέσει την φανέλα της Κυπαρισσίας, της Θύελλας Πατρών και της Εράνης Φιλιατρών.

Ο Γιώργος Τσαϊλάκης, αφού ξεπέρασε κάποιες διαφορές που είχε με την πρώην του ομάδα, τον Άγιαξ Ταύρου, υπέγραψε με τους “μπλε”. Ο 20χρονος τερματοφύλακας έχει παραστάσεις Δ΄ Εθνικής από τα 17 του, καθώς το ταλέντο του τον είχε καθιερώσει κάτω από τα γκολ ποστ του Άγιαξ.

Ο Χρήστος Τσαρτσαράς είναι 23 ετών και αγωνίζεται στην αριστερά πλευρά (μπακ-χαφ). Ο νεαρός βρέθηκε στη Νάξο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανναξιακό, αφού τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες. Έχει ύψος 1.75, κατάγεται απ' την Καρδίτσα και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τα χρώματα της Δόξας Κρανούλας.

Τέλος πήρε το σήριαλ της παραμονής του Γιώργου Κατσάνη στον Πανναξιακό. Ο φυσικός αρχηγός της ομάδας της Νάξου, θα συνεχίσει για 10η χρονιά να φορά τα “μπλε”, αφού μετά τις απαραίτητες συζητήσεις που υπήρξαν, συμφώνησε σε όλα και είπε το πολυπόθητο ναι.

Ο Γιώργος Κατσάνης φόρεσε τη φανέλα του Πανναξιακού το 2004 όταν στον Πάγκο της ομάδας ήταν ο κ. Σκούνας. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πριν από τον Πανναξιακό, πέρασε από το Φιλώτι.

Ετικέτες: