Ο Παμμηλιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα στην Πάρο, από την τοπική ομάδα με 3-1

Του έσπασε το αήττητο

Μετά από ένα συναρπαστικό εικοσάλεπτο ο Α.Π. Πάρου σημείωσε μία πολύ μεγάλη νίκη, απέναντι στον πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου Παμμηλιακό με 3-1.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Παρουκιάς, παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα το παιχνίδι κινήθηκε στην μετριότητα, όμως μετά την επίτευξη του γκολ από την πλευρά του Παμμηλιακού, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, οι γηπεδούχοι ανέβασαν “στροφές” και έφτασαν σε μία πολύ μεγάλη ανατροπή,

Οι Παριανοί μετά τη νίκη τους αυτή πέρασαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ξέφυγαν από τον Νηρέα, στη “μάχη” για τη θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ.

Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν να αγωνιστούν χωρίς δύο βασικά στελέχη, αφού ο τεχνικός της ομάδας κ. Γκούτζας δεν είχε στη διάθεσή του τους Ατανάσωφ και Χατζίεφ. Επιπλέον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης είχε και τρεις αναγκαστικές αλλαγές.

Στο πρώτο μέρος το μόνο αξιόλογο που σημειώθηκε ήταν δύο σουτ από πλευράς γηπεδούχων, με τους Δημογιάννη και Αρκουλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός άλλαξε, οι δύο ομάδες μπήκαν με άλλες διαθέσεις, αφού ήθελαν τη νίκη και πάλεψαν γι' αυτήν.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ με τον Καμακάρη, όμως ο παίκτης του Παμμηλιακού στάθηκε άτυχος, αφού είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Χαριστού.

Στο 69' οι φιλοξενούμενοι πήραν “κεφάλι” στο σκορ με το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Μήτση.

Στο 81' ο Αρκουλής με σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ζούλια και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 86' ο Δημογιάννης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αμυντική αδράνεια των αμυντικών της ομάδας της Μήλου και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρης ο Πετρόπουλος με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΟ Πάρου: Χαριστός, Μπαρδάνης (80’ Τσόκα), Κρουσταλάκης, Νίκας, Τσαντουλής, Σταθερός (65’ Σένκα), Πετρόπουλος, Δημογιάννης, Αρκουλής (84’ λ.τ. Γαβαλάς), Χρυσοχός, Κρώνης.

Παμμηλιακός: Αιβαλιώτης (54’ λ.τ. Ζούλιας Θ.), Κυρίτσης (8’ λ.τ. Βικελής), Πουλάκης, Μπαριάμι, Σίδερης, Μήτσι, Καμακάρης Β., Τσιριγωτάκης, Ζούλιας Α. (65’ λ.τ. Φρόκου) Παπαδημητρίου-Σύτη

Ετικέτες: