Ο Καρτεράδος επικράτησε στο γήπεδο του Καμαρίου με 1-0 της Θύελλας

Γκέλα ή έκπληξη;

Σίγουρα κανείς πριν την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ της Θύελλας Καμαρίου και του Καρτεράδου, δεν περίμενε η φιλοξενούμενη ομάδα να φύγει με το τρίποντο στις αποσκευές. Βέβαια η νίκη αυτή του Καρτεράδου, έδειξε σε όλους πως κανείς δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του νικητή, πριν δώσει τη “μάχη”. Η Θύελλα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές στο βασικό της σχήμα, κι έτσι οι τυπικά γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την ευκαιρία και ανάγκασαν την ομάδα του Καμαρίου στη δεύτερη ήττα, η οποία της στέρησε την “μοναξιά” της κορυφής. Ο Πανθηραϊκός ο οποίος αναμένεται να πάρει τη νίκη στα χαρτιά αφού η Ίος δεν έδωσε όπως έπρεπε το παρών στον αγωνιστικό χώρο, για το μεταξύ τους παιχνίδι, θα ισοβαθμήσει με την ομάδα του Καμαρίου στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα του Καμαρίου μεταξύ της Θύελλας με το Καρτεράδο, ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, αφού υπήρχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι αν και προσπαθούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Σορώτου, δεν τα κατάφεραν αφού ο Καρτεράδος, εμφανίστηκε πάρα πολύ καλά διαβασμένος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 55' έπειτα από μία αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή του Καμαρίου, στην απομάκρυνση του Μπαλιάκα. Η μπάλα πήρε μία περίεργη τροχιά και χωρίς να το καταλάβει κανείς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Θύελλας. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, όμως δεν τα κατάφεραν, αφού η τύχη τους είχε γυρίσει την “πλάτη”. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Θύελλας μετά το γκολ που δέχθηκε ήταν ένα δοκάρι του Αρβανίτη.

Βέβαια το παιχνίδι όπως φαίνεται δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού η ομάδα του Καμαρίου ενδέχεται να υποβάλει ένσταση, καθώς όπως υποστηρίζει η Θύελλα ο παίκτης με το νούμερο 13 που πέρασε στον αγώνα ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα με το 16.

Όλα αυτά θα διαλευκανθούν τις επόμενες ημέρες και θα δούμε αν τελικά η Θύελλα κατάθεσε ένσταση.

Καρτεράδος (Τζούρος): Σορώτος, Φύτρος Μ., Δενδρινός, Βαρμάζης, Χοχάι, Κλουβάτος, Λύκος, Πολυζόπουλος, Νομικός (70' Δαμίγος), Σελιστάι, Βαζαίος

Θύελλα Καμαρίου (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Μπίμπα, Αργυρός (46' Λυγνός), Κυριάκος, Μπαλιάκας, Πάγια, Κουσλάρ (46' Αρβανίτης), Καραμολέγκος (65' Ζώτος), Γιουρέλης, Δαμίγος, Αγκαράι