Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Αίαντας Σύρου στη Πάρο

Παράταση στην αγωνία

Δεν έβγαλε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα στον Α.Ο. Πάρου και τον Αίαντα Σύρου, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, στο γήπεδο της Παροικιάς.

Τα πάντα πλέον θα ξεκαθαρίσουν από το αποτέλεσμα του αγώνα του Αίαντα με τον Παμμηλιακό. Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν στο γρήγορο γκολ που δέχθηκαν και να πάρουν την ισοπαλία σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι "καίγονταν" για τη νίκη. Ο Καράι μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ρούσσος, αφού ανατράπηκε από τον Δεναξά, στο 6'.

Ο Καμπάνης στο 35' εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια στην εκτέλεση φάουλ του Βαμβακούση και με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο τέρμα όμως δεν υπήρχε το καθαρά μυαλό στην τελική φάση.

Τέλος, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού ο Γουρτζίδης δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του Ζαράνη, έπειτα από απερίσκεπτη ενέργεια να πετάξει τη μπάλα μακριά έπειτα από λάθος κοντρόλ που έκανε.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Τριανταφυλλάκος Δ.), Μανέκας, Κρουσταλλάκης, Σένκα, Σκιαδάς, Πετρόπουλος 7, Παντελαίος 7, Γιουρτζίδης 7, Κληρονόμος (76' Γαβαλάς), Ρούσσος (68' Νίκας), Αρκουλής, Καράι.

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ: (Ρούσσος Δ.), Βαμβακούρης, Λούσσας, Βαμβακούσης, Αργυρός , Καμπάνης, Μαυράκης, Καραδήμας  (74'Μήτσκας), Καρίμαλης, Μουλίδης (78' Γεράρδης), Καφτηράνης (46' Δεναξάς Β.), Δεναξάς Μ.