Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου μιλά για τον Ανδριακό και την πολύ καλή του φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κυκλάδων

“Είμαστε σε καλό... δρόμο”

Ο Ανδριακός στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν μία από τις ομάδες που κανείς δεν υπολόγιζε και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι θα είναι ένας από τους συλλόγους που θα πάρει το εισιτήριο για την Β' κατηγορία Κυκλάδων. Αντίθετα όμως η ομάδα της Άνδρου διέψευσε όλους αυτούς που πίστευαν πως ο Ανδριακός δεν έχει δυναμική και μετά από μία καλή πορεία στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος έχει φτάσει μία ανάσα από την είσοδό της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος κι αυτομάτως να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α' κατηγορία Κυκλάδων.

Ο Άνθρωπος που έχει συμβάλει στην... αναγέννηση του Ανδριακού είναι ο τεχνικός της ομάδας ο Στέφανος Μεϊμάρογλου ο οποίος έχει φέρει τους Ανδριώτες στο δρόμο των επιτυχιών. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του κ. Μεϊμάρογλου είναι καλή, αφού στα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα είναι ανταγωνιστική και για να την κερδίσει κάποιος πρέπει να... ιδρώσει πολύ.

Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός μίλησε για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα. «Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας, 24 Αυγούστου 2015, με μοναδικό στόχο, την παραμονή της ομάδος στην κατηγορία και την ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων ταλέντων. Ως γνωστών η ομάδα απείχε τα προηγούμενα χρόνια από την ενεργό δράση, ενώ μόλις την περσινή χρονιά όπου επανεμφανίστηκε στην ενεργό δράση και πάλι, είχε ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα, κάτι που την είχε οδηγήσει άλλωστε στον υποβιβασμό από την Α΄ κατηγορία και διατηρήθηκε σε αυτήν, λόγω συγχώνευσης άλλων ομάδων. Οπότε η αποστολή μου, ήταν εκ των πραγμάτων πάρα πολύ δύσκολη, διότι εδώ, μιλάμε για την ολοκληρωτική αναγέννηση του Συλλόγου, όπου από κομπάρσος ξανάγινε πρωταγωνιστής και μάλιστα χωρίς να απαιτήσω καμία μεταγραφική ενίσχυση από το Διοικητικό Συμβούλιο το περασμένο καλοκαίρι. Με την σκληρή δουλειά, διοίκησης, παικτών και τεχνικής ηγεσίας, καταφέραμε έναν άθλο. Είμαστε μία αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με πάρα πολύ καλούς στατιστικούς επιμέρους δείκτες, και ασφαλώς, ο Ανδριακός ξανάγινε, πρωταγωνιστής και ένας ανταγωνιστικός αντίπαλος για όλους».

Όσο αφορά τον αγώνα κόντρα στον Παμμηλιακό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ο κ. Μεϊμάρογλου, με σαφή διάθεση να μη φορτίσει με άγχος τους παίκτες του, τόνισε: «Αναφορικά με το ματς μας, της τελευταίας αγωνιστικής, στη Μήλο κόντρα στον Παμμηλιακό, δεν έχουμε κανένα άγχος και θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό. Άλλωστε μία ομάδα δεν κρίνεται ποτέ, από έναν μεμονωμένο αγώνα, αλλά από τη συνολική της παρουσία, και αυτή κρίνεται από όλους, αναμφισβήτητα ως εξαιρετική. Θέλω σε αυτό το σημείο να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που είναι παλικάρια και αξιόμαχοι παίκτες και στον φίλαθλο κόσμο της Άνδρου, που λατρεύει αυτήν την ομάδα».

Για το μέλλον της ομάδας του ο κ. Μεϊμάρογλου φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, τονίζοντας ότι η αρχή ήδη έγινε: «Το μέλλον του Ανδριακού, εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς, θα είναι λαμπρό. Λιθαράκι - λιθαράκι, μπορεί και πρέπει να χτιστεί μία ομάδα στην Άνδρο, όπου θα αφήσει το στίγμα της στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνον. Η αρχή έγινε, και ελπίζω με υπομονή με σωστή οργάνωση και με προγραμματισμό, να τραβήξει αυτός ο ιστορικός Σύλλογος για πολύ ψηλά».

Ο τεχνικός των Ανδριωτών ανταποκρίθηκε στο ερώτημα μας σχετικά με τις προβλέψεις του για τον πρωταθλητή Κυκλάδων, ξεχωρίζοντας τέσσερις ομάδες: «Για τον πρωταθλητή Κυκλάδων, οπωσδήποτε τα μεγάλα φαβορί είναι τέσσερα συγκροτήματα, ο Πανθηραϊκός, η Μύκονος, ο Πανναξιακός και φυσικά ο Α.Ο. Σύρου».

Ο Τεχνικός του Ανδριακού αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Μάριο Μπρέσκα από τον Πανθηραϊκό. «Αναφορικά με την μεγάλη μεταγραφή του πασίγνωστου Μάριου Μπρέσκα, από την ομάδα του ιστορικού Πανθηραϊκού, είναι καλό να μπαίνουν τέτοιου είδους Σούπερ Σταρ στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα, διότι αυτό είναι καλό και για μας, καθώς μας ανεβάζει το κίνητρο και το δέλεαρ, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και εννοώ σαφώς και τούς παίκτες άλλα και τους προπονητές, αφού με σπουδαίους παίκτες αντιπάλους ανεβαίνει το επίπεδο και είναι σημαντικό για τα νέα παιδιά κυρίως, όπου θα αποκτήσουν άμεσες παραστάσεις και θα έχουν τον στόχο να ανεβάσουν και το δικό τους επίπεδο, όσο είναι αυτό εφικτό και να έχουν ως βιτρίνα αυτούς του παίκτες Σταρ. Σαφώς υπάρχουν και άλλοι σπουδαίοι παίκτες σε αρκετές ομάδες των Κυκλάδων, και αυτό είναι πολύ θετικό».

Τέλος, ο κ. Μεϊμάρογλου τόνισε την ικανοποίηση του για τη μέχρι τώρα συνεργασία του με τον Ανδριακό, ενώ έστειλε και τις ευχές του στον ποδοσφαιρικό κόσμο: «Είμαι έξι μήνες στην τεχνική ηγεσία του Ανδριακού και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ποδόσφαιρο που έχουμε αποδώσει, αλλά και από τα αποτελέσματα που έχουμε πετύχει. Εύχομαι σε όλους τους φορείς του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, και παράγοντες, καλή χρονιά με υγεία».