“Ομάδα με υψηλούς στόχους”

Ο προπονητής του Φοίνικα έχει αναλάβει το σχεδιασμό της ομάδας του Φοίνικα κι από την πρώτη θέση που ξεκίνησε το χτίσιμο του “Πειρατικού” είναι από τη θέση του πασαδόρου. Ο Θανάσης Τερζής αποτελεί την πρώτη επιλογή του Φοίνικα, σύμφωνα με την χθεσινή επίσημη ανακοίνωση των Συριανών.

Ο 34χρονος διεθνής πασαδόρος συμφώνησε σε όλα με τον Φοίνικα και έγινε ο πρώτος παίκτης στο ρόσετρ του “Πειρατικού” για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο νέος παίκτης της ομάδας του Φοίνικα μίλησε στην επίσημη ηλεκτρονική σελίδα της ομάδας και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σύρο. Ο Τερζής απέφυγε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις και υποσχέθηκε να βοηθήσει την ομάδα του Φοίνικα να πετύχει τους στόχους του.

“Ο Φοίνικας Σύρου είναι μία επαρχιακή ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα και έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Volleyleague τις δύο προηγούμενες σεζόν, αλλά και στο Κύπελλο τη χρονιά που ολοκληρώθηκε” δήλωσε αρχικά και αναφερόμενος στην απόφασή του να επιλέξει τον Φοίνικα τόνισε:

“Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που με έκαναν να συμφωνήσω με την ομάδα είναι ότι έχει υψηλούς στόχους. Παράλληλα, πολύ σημαντική είναι και η παρουσία του κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Είναι ένας έμπειρος προπονητής και είμαι σίγουρος ότι με τη δουλειά του θα παρουσιάσει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ήρθα στον Φοίνικα ώστε με την εμπειρία μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Ετικέτες: