Συζητά με Τόμας Ζας ο Φοίνικας

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αυστριακού Τόμας Ζας, φέρεται να βρίσκεται ο Φοίνικας Σύρου, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας volleynews. Ο 23χρονος ύψους 1.93μ. Αθλητής αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Γερμανική Φριντριχσάφεν και έχει 82 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Αυστρίας.

Ο Ζας ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 στην Μπρίξενταλ όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2009, συνέχισε στην Άμστεελεν μέχρι το 2011. Ακολούθησε μια χρονιά στην Παρί και μια στην Φριντιχσάφεν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Φοίνικας είναι έτοιμος να εξασφαλίσει την παραμονή του Σωτήρη Τσέργα. Ο Έλληνας πασαδόρος φορά τη φανέλα του Φοίνικα εδώ και τρία χρόνια και οι διοικούντες του Συλλόγου δείχνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν στην ομάδα τον Τσέργα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως είναι γνωστό, παίκτης του Φοίνικα είναι ο έμπειρος Έλληνας πασαδόρος Θανάσης Τερζής.

Τερζής και Τσέργας αναμένεται να αποτελέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο στη συγκεκριμένη θέση, καθώς η εμπειρία και ικανότητα και των δυο είναι ικανή να κρατήσουν για μια ακόμη χρονιά τον πήχη της ομάδας ψηλά.
Μετά την απόκτηση Τερζή και την παραμονή Τσέργα, ο σύλλογος θα κινηθεί για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηλία Λάππα.

Τέλος, για τη θέση του λίμπερο υπάρχει ενδιαφέρον για τον Παπαδημητρίου, που έπαιξε φέτος στον ΠΑΟΚ.

Ετικέτες: