Ολοκληρώθηκε με τους τελικούς της Κυριακής το 2ο Masters Σιρκουί που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Μιαούλη, με τους διοργανωτές να έχουν “εκτός” τους τοπικού δημοσιογράφους

Ναι μεν...Αλλά

Η διοργάνωση του Beach Volley, μετά και τους τελικούς της Κυριακής έλαβε τέλος. Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να πει κάτι αρνητικό για τους αγώνες, αφού οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν από κοντά τις αναμετρήσεις.

Αντιθέτως όμως υπάρχουν πολλά που μπορεί να πει κάποιος για τους διοργανωτές, αφού σε μία τόσο μεγάλη εκδήλωση δεν είχε προβλεφθεί χώρος για τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Υπήρχε μόνο μία μικρή εξέδρα για τους VIP και τους σχολιαστές για τη μετάδοση των τελικών. Βέβαια, όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα, ο χώρος των VIP είχε και τους “κολλητούς”, αφού υπήρχαν και άτομα τα οποία δεν έπρεπε να καθίσουν εκεί, αλλά επειδή υπήρχε ο “γνωστός” εξασφάλισαν το κάθισμα στις διακεκριμένες θέσεις.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι για τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης η “Κοινή Γνώμη” έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης αφού ενημέρωνε σε καθημερινή βάση τους αναγνώστες της.

Όπως φάνηκε, οι διοργανωτές όχι μόνο δεν είχαν προβλέψει κάποια θέση για εμάς, αλλά δεν μας αντιμετώπισαν όπως έπρεπε, αφού σε σχετικές ερωτήσεις που τους κάναμε, ότι δηλαδή πως γίνεται να μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο να βγάλουμε φωτογραφίες, ή που θα κάτσουμε για να κάνουμε τη δουλειά μας, οι απαντήσεις τους ήταν αρνητικές. Βέβαια και σ' αυτήν την περίπτωση είδαμε κάποιους που δεν είχαν σχέση με τα ΜΜΕ να “περιπλανιούνται”, εντός του αγωνιστικού χώρου, καθώς διέθεταν “πάσο” από την ΕΟΠΕ. Κύριοι της ΕΟΠΕ, είμαστε οι μόνοι που βρεθήκαμε στον Δήμο της Ερμούπολης κατά τη διάρκεια της υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ εσάς και των συνδιοργανωτών σας. Επίσης, από την πρώτη ημέρα των αγώνων ενημερώναμε για την πορεία και τα αποτελέσματα τους φιλάθλους του νησιού, με αποτέλεσμα οι τελικοί να έχουν τόσο κόσμο που κι εσείς οι ίδιοι είπατε ότι είχατε να δείτε από το 2004.

Μάλλον ότι κάναμε ήταν λίγα, γιατί όπως φάνηκε εμάς του δημοσιογράφους από την επαρχεία μας θεωρείται “μικρούς” ή “λίγους” για τα δεδομένα σας. Εμείς σαν “Κοινή Γνώμη” δεν περιμέναμε να μας στείλουν φωτογραφίες για να γράψουμε κάτι, ήμαστε μέσα στα γεγονότα καθημερινά.

Αλήθεια όσοι ήταν στον χώρο των “επισήμων” ήταν όλοι επίσημοι; Γιατί εμείς είδαμε ότι υπήρχαν αρκετοί που είχαν “κολλητό” και τους εξασφάλισε της θέση τους στα διακεκριμένα καθίσματα. Για να καταφέρουμε στο τέλος να καθίσουμε κι εμείς χρειάστηκε να μεσολαβήσουν, ώστε να κάνουμε τη δουλειάς μας, γιατί όπου και να καθόμαστε “ενοχλούσαμε”. Την επόμενη φορά θα έχουμε κι εμείς “μπάρμπα από την Κορώνη”, ώστε να μην μπούμε ξανά σ' αυτήν την διαδικασία, ή στην αντίθετη περίπτωση θα αγνοήσουμε και θα αποσιωπήσουμε παρόμοιες διοργανώσεις.


Ετικέτες: 

Σχόλια

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜ... Τρί, 25 Ιουν. 2013 - 8:49

Εσύ, έχεις αυτό το όπλο που λέγεται δημοσιογραφεία και πάλι παραπονιέσαι για αποκλεισμό και φίμωση. Φαντάσου τι πρέπει να πω εγώ που για ένα πολιτικό σχόλιο πλήρωσα 144,5ευρώ για να μπεί ανάμεσα στις κηδειοανακεινώσεις!!!!

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ Τρί, 25 Ιουν. 2013 - 21:26

Φίλε Σταύρο σίγουρα έχεις δίκιο, αλλά με αυτή την φωτογραφία που έχεις δημοσιοποιήσει δεν μας δείχνεις αυτά που πολύ σωστά λες. Δείξε την φωτογραφία που λογικά έχεις και απλά μην εμφανίσεις τα πρόσωπα…απλά πράγματα, έτσι όλα γίνονται στον ΔΗΜΟ ΜΑΣ.