Απάντηση Δομένικου Μαραγκού στην παράταξη "Σύρος ένα βήμα μπροστά"

"Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος"

  • Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου, 2014 - 19:22

Με έκπληξη σήμερα διάβασα στα τοπικά ΜΜΕ μια καταγγελία που αφορά το όνομά μου και έχει να κάνει με ένα σχόλιο στον τοίχο μου στο Facebook, με αφορμή την απόφαση της νέας δημοτικής αρχής για την κατηγοριοποίηση των παιδικών χαρών του δήμου μας.

 

Όταν "βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος" δεν σας φταίει η προσωπική μου σελίδα, αλλά η ανικανότητά σας από το 2009 όπου έχει βγει ο νόμος για τις παιδικές χάρες. Σας θυμίζω ότι, από την απερχόμενη δημοτική αρχή αλλά και στην τωρινή μειοψηφία βρισκόσαστε αρκετά άτομα στο δημοτικό συμβούλιο. Μπορείτε να μου πείτε τότε τι κάνατε για τις παιδικές χάρες κύριοι του “Σύρος ένα βήμα μπροστά" ; Από τις εικόνες που έχω δει σε βίντεο και προσωπικά ο ίδιος, δεν έχετε βάλει ούτε ένα λιθαράκι για την βελτίωσή τους. Οπότε δικαίως πιστευω ότι "αν" κάνανε το λάθος οι συριανοί ψηφοφόροι και επέλεγαν εσάς, θα επέλεγαν μια από τα ίδια με την απερχόμενη δημοτική αρχή.... δυστυχώς ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ θα κάνατε την επόμενη πενταετία, επειδή "φοβόσαστε" την οργή του λάου σε περίπτωση που θα κλείσουν κάποιες επικίνδυνες παιδικές χάρες.. Δεν ξέρω ειλικρινά αν σας ενδιαφέρει η σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών σε χώρους ασφαλείς με ασφαλή παιχνίδια ή αν σας ενδιαφέρουν ακίνητα φιλέτα του δήμου ( όπως αποκάλεσε ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΑΣ, το ακίνητο που στεγάζετε η παιδική βιβλιοθήκη την οποία δεν "είχατε" την "όρεξη" να ανοίξετε εδώ και 4 χρόνια και η νέα δημοτική αρχή την άνοιξε μέσα σε 78 μέρες ).

 

Αν θεωρείτε γελοιοποίηση των θεσμών η ανικανότητα σας για τα αυτονόητα, πιστευω πως δυστυχώς γελοιοποιήστε μόνοι σας με τέτοιου τύπου ανακοινώσεις-καταγγελίες που δεν έχουν βάση, με την έννοια ότι ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ τέσσερα χρόνια και θέλετε να βγείτε και από πάνω.

 

Τώρα αν το θέλετε επί προσωπικού απαξιώ να σας απαντήσω. Εγώ δυστυχώς για εσάς, λέω αυτό που βλέπω, όπου είναι η σκληρή αλήθεια είτε το θέλετε είτε όχι. Εσείς όμως, ολόκληρη παράταξη, αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα του τόπου μας, ασχολείστε με σελίδες στο facebook. Καλά θα κάνετε λοιπόν, σεβόμενοι την εντολή που σας έδωσε ο Συριανός λαός, να αρχίσετε να ασχολείστε με τα προβλήματα του τόπου μας με τον ίδιο ζήλο , όπως ασχολείστε με την σελίδα μου στο facebook. Αν το κάνετε αυτό, θα είστε με βεβαιότητα περισσότερο χρήσιμοι.

 

Υ.Γ Αυτή είναι η κατάσταση από τις παιδικές χαρές που παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή, αν βλέπετε εσείς κάποια παρέμβαση της απερχόμενης ας μου το πείτε, γιατί εγώ δεν βλέπω ούτε μια. ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΗΤΑΝ και αυτές !!!