Επιστολή Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη

Δηλώσεις Τριαντάφυλλου Τριανταφυλλίδη

  • Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2013 - 15:16

Ο κ. Σαμαράς αφού απέλυσε 2.600 εργαζόμενους στην ΕΡΤ και έβαλε το μαύρο στη ζωή μας  τώρα διαλύει και καταργεί τη Δημοτική Αστυνομία , κλείνει σχολεία  και απολύει εκπαιδευτικούς.

Τόσο εγώ ως άτομο όσο και το Κόμμα μας «Ανεξάρτητοι Έλληνες» εκφράζουμε την αντίθεσή μας σε αυτές τις ενέργειες της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους Δημοτικούς Αστυνομικούς των Νησιών μας όσο και όλης της Ελλάδας, όπως και στους υπό απόλυση εκπαιδευτικούς.

Οι εκπαιδευτικοί στις Κυκλάδες κάνουν μεγάλο έργο όσο και οι Δημοτικοί  Αστυνομικοί επίσης επιτελούν τεράστιο έργο. Αλήθεια έχουν αναρωτηθεί ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος , ο κ. Βρούτσης και όλοι οι Μνημονιακοί πολιτικοί πως θα λειτουργήσουν οι Δήμοι στις Κυκλάδες χωρίς Δημοτική Αστυνομία κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες?

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος εκφράζουμε ανοιχτά την αντίθεσή μας στη διάλυση της Δημοτικής  Αστυνομίας και της εκπαίδευσης και λέμε ΟΧΙ στη νέα μεγάλη σφαγή των εργαζομένων.

Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης

Διαβάστε ακόμα