Λακκούβες και μεγάλες φθορές στο δρόμο του βιολογικού πλησίον της περιοχής “Λαζαρέττα”

Χειροτερεύει η κατάσταση του οδοστρώματος

  • Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου, 2016 - 10:32
  • /   Eνημέρωση: 2 Σεπ. 2016 - 11:00

Ολοένα και περισσότερες φθορές “υποδέχεται” ο δρόμος που εξυπηρετεί την πλευρά του βιολογικού, πλησίον της περιοχής των Λαζαρέττων, με την επιφάνεια του οδοστρώματος να έχει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο αριθμό από λακκούβες, οι οποίες διαμορφώνουν μία επικίνδυνη κατάσταση για τους διερχόμενους οδηγούς.

Εργασίες που υλοποιούνται τους τελευταίους μήνες στην περιοχή, καθώς επίσης και η συστηματική διέλευση βαρέων οχημάτων έχει προκαλέσει σημαντικές φθορές στο οδόστρωμα, τα όρια του οποίου δε, καθίστανται δυσδιάκριτα για τους οδηγούς, από τις μεταβολές που έχουν επέλθει σε αυτό. Ο συγκεκριμένος δρόμος ελλοχεύει πολλούς κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς δικύκλων ιδιαίτερα και κατά τις βραδινές ώρες, οπότε και “πέφτει το σκοτάδι” αφαιρώντας τη δυνατότητα ορατότητας στους ίδιους, με δεδομένη την παντελή ανυπαρξία φωτιστικών σημείων και στύλων που θα διευκόλυναν τη μετακίνηση οχημάτων, φορτηγών αλλά και μηχανών.

Το σχετικό φωτογραφικό υλικό προδίδει τη σημερινή κατάσταση του οδοστρώματος, ενώ “υπαγορεύει” στους διερχόμενους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να έχουν αυξημένα αντανακλαστικά. Χρήσιμο θα ήταν από την πλευρά των αρμοδίων να υπάρξει άμεσα μέριμνα για την αποκατάσταση μεγάλων φθορών, ώστε να περιοριστεί αρχικώς ο αυξημένος βαθμός πρόκλησης ατυχήματος.